Μόλις Χθες: Ο Μιχάλης ψάχνει να βρει την άκρη με τη ναρκωτική ουσία που βρέθηκε στη Λουίζα
Media

Μόλις Χθες: Ο Μιχάλης ψάχνει να βρει την άκρη με τη ναρκωτική ουσία που βρέθηκε στη Λουίζα

Μόλις Χθες: Στο σημερινό επεισόδιο (1/3), τα σκουλαρίκια, που βρίσκονταν στο κουτί με τα πράγματα του Ζήση και ο Θωμάς τα χαρίζει στην Ιωάννα, φωτίζουν την κλοπή που έγινε στο σπίτι των Κεχαγιά πριν δέκα χρόνια.

Θα καταφέρουν να συνδέσουν την κλοπή με τον θάνατο του Αλέξανδρου; Ο Μιχάλης ψάχνει να βρει την άκρη με τη ναρκωτική ουσία που βρέθηκε στο αίμα της Λουίζας και μπαίνει σε επικίνδυνα μονοπάτια. Η Δάφνη ζητά από τον Αντώνη να επιστρέψει σπίτι τους ενώ η κουβέντα του τελευταίου με τον Ιάσονα καταλήγει πάλι σε καβγά. Ο Σπύρος προσπαθεί να εντοπίσει τον Νικήτα, αγνοώντας τις κινήσεις του Στέφανου. Ο Χρήστος δεν δείχνει καμία διάθεση να γεφυρώσει το χάσμα με την Κέλλυ.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Μόλις Χθες είδαμε...

Η ένταση ανάμεσα σε Σπύρο και Λουίζα συνεχίζεται αμείωτη και στο επίκεντρο βρίσκεται η επιμέλεια της Κατερίνας αλλά και ο Μιχάλης. Ο Ιάσονας, μετά το ατύχημα, γλιτώνει πάρα τρίχα, χάρη στην επιμονή του Αντώνη. Η Δάφνη συγκινείται και όλη η οικογένεια τρέχει στο πλευρό του. Ο Μιχάλης, με τη βοήθεια του Αχιλλέα, μαθαίνει τον άνθρωπο που διακινεί την ουσία με την οποία νάρκωσαν τη Λουίζα. Ο Στάθης τελικά αθωώνεται, η Κέλλυ είναι ευτυχισμένη, όμως έχει να αντιμετωπίσει για ακόμη μια φορά τις αμφιβολίες του Χρήστου για το μέλλον της σχέσης τους. Η Λήδα μαθαίνει για το ταξίδι του Άλκη και της Κορίνας και καταστρώνει ένα νέο σχέδιο. Η Χριστίνα ανακοινώνει στον Θωμά τον θάνατο του πατέρα του, του Ζήση, και του δίνει ένα κουτί με τα πράγματά του.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved