Survivor: Οι Διάσημοι στα... χαρακώματα! Βρισηίδα για Ναυσικά: Από την αρχή του παιχνιδιού με μισεί
Media

Survivor: Οι Διάσημοι στα... χαρακώματα! Βρισηίδα για Ναυσικά: Από την αρχή του παιχνιδιού με μισεί

Survivor: Η χθεσινή υποψηφιότητα προς αποχώρηση της Βρισηίδας έκανε έξαλλη την ίδια και φυσικά ενέτεινε ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα που επικρατεί στην παραλία των Διασήμων. 

Η Βρισηίδα η οποία βγήκε υποψήφια με μία ψήφο διαφορά από τη Μυριέλλα τα έβαλε με όλους και όλα.

Και πρώτα απ' όλα με τη Ναυσικά για την οποία είπε ότι από την πρώτη στιγμή που βρέθηκαν στο παιχνίδι ως συμπαίκτριες, τη μισεί. Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι ακριβώς είπε:

Δεν άφησε όμως εκτός σχολιασμού τον Τάκη με τον οποίο θύμωσε επειδή ξεκάθαρα εκείνος στο χθεσινό (27/8) συμβούλιο αποκάλυψε ότι την είχε ψηφίσει και εκείνος. "Ο Τάκης με ψήφισε για να σώσει τη θεσούλα του" είπε η Βρισηίδα για τον συμπαίκτη της φανερά εκνευρισμένη και με εκείνον. Δείτε το βίντεο παρακάτω με όσα είπε:

Για το όλο θέμα που έθεσε επί τάπητος η Βρισηίδα πήρε θέση και η Μυριέλλα η οποία κινδυνεύει, αν σήμερα χάσουν οι Κόκκινοι την ασυλία, να βγει ξανά και εκείνη υποψήφια προς αποχώρηση. "Πιστεύουν ότι θα βγάλω τη Βρισηίδα από το παιχνίδι αν βγω υποψήφια" είπε η Μυριέλλα. Δείτε τι ακριβώς είπε:

Όσο για τη σχέση της με τη Βρισηίδα, για ακόμα μία φορά επιβεβαίωσε ότι οι δύο γυναίκες δεν έχουν καμία σχέση. Συγκεκριμένα, η Μυριέλλα είπε: "Η Βρισηίδα το παίζει καλή, προσπαθεί να δημιουργεί εντυπώσεις που δεν ισχύουν". Δείτε τι ακριβώς είπε η Μυριέλλα:


Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved