Σασμός spoiler: Αυτός είναι ο γοητευτικός ηθοποιός που εισβάλλει και έρχεται από τον Σιωπηλό Δρόμο
Media

Σασμός spoiler: Αυτός είναι ο γοητευτικός ηθοποιός που εισβάλλει και έρχεται από τον Σιωπηλό Δρόμο

Σασμός spoiler: Το νέο πρόσωπο που εισβάλλει στη σειρά μόλις το μάθαμε, έρχεται από τη σειρά Σιωπηλός Δρόμος και ο ρόλος του θα είναι απόλυτα καταλυτικός σε ό, τι αφορά στη νέα ζωή της Αργυρώς στα Γιάννενα.

Όπως ήδη γνωρίζουμε η Αργυρώ με τη Μαρίνα φεύγουν από την Κρήτη προκειμένου να σώσουν ό, τι σώζεται από την ήδη κατασπαραγμένη ζωή τους. Εκεί η Αργυρώ θα γνωρίσει τον νέο άντρα που θα μπει στη ζωή της.

Θα τον ερωτευτεί και σύμφωνα με τα spoilers που έχουν ήδη κυκλοφορήσει θα οδηγηθούν στο γάμο.

Ο τηλεοπτικός Σταύρος όμως, ο νέος σύντροφος της Αργυρώς, κουβαλάει κι εκείνος το δικό του παρελθόν! Αυτό ακούει στο όνομα… Βαγγέλης Πανταζής και πρόκειται για τον αδερφό του.

Δουλεύουν μαζί στο εργαστήριο αργυροχοΐας φτιάχνοντας κοσμήματα και αντικείμενα τέχνης από ασήμι. Ο Βαγγέλης, όμως, δεν μπορεί να ξεφύγει από το πάθος που έχει για τη χαρτοπαιξία με αποτέλεσμα να χρεώνεται διαρκώς και να δημιουργεί προβλήματα. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που μπλέκει άσχημα, με το Σταύρο να ψάχνει τρόπο να τον βοηθήσει να ξεφύγει από τον κόσμο του τζόγου.

Τα δύο αδέλφια είναι βαθιά συνδεδεμένα έπειτα από ένα περιστατικό που συνέβη πριν από πολλά χρονιά.

Τον ρόλο αυτό αναλαμβάνει ο ηθοποιός, Γιώργος Τριανταφυλλίδης

Ποιος είναι ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης;

Γεννήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 1987 (ηλικία 34 χρονών) στη Νυρεμβέργη.
Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Δήμου Αγίας Βαρβάρας.
Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Η αρρώστια της νιότης (2019), Η λάμψη μιας ασήμαντης νύχτας (2018), Ένα φεγγάρι για τους καταραμένους (2018), Η φάρμα των ζώων (2021).

Το 2017 ήταν υποψήφιος για το θεατρικό βραβείο Δημήτρης Χορν για την ερμηνεία του στο έργο του Φέρντιναντ Μπρούκνερ «Η αρρώστια της νιότης»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved