Σασμός: Η παπαδιά έχασε κιλά κι έγινε «είδωλο» ξανά - Γονάτισε το twitter με τις ατάκες της
Media

Σασμός: Η παπαδιά έχασε κιλά κι έγινε «είδωλο» ξανά - Γονάτισε το twitter με τις ατάκες της

Σασμός: Παπαδιά... «είδωλο». Γονάτισε το twitter με τις ατάκες της.

Μπορεί το επεισόδιο της Πέμπτης (3-03) να ξεκίνησε με τη δραματική σκηνή της Καλλιόπης στο προσκεφάλι του Αστέρη στο νοσοκομείο, ωστόσο άλλη ήταν η σκηνή που μονοπώλησε το twitter!

Όχι άδικα φυσικά αφού κάθε φορά που η παπαδιά κάνει την εμφάνισή της γίνεται χαμός από σχόλια!

Αυτή τη φορά η κυρά Κατερίνα έκανε και πάλι το «θαύμα» της αφού μέσα στα τόσα «μαύρα» και δραματικά είναι εκείνη που φέρνει αέρα αισιοδοξίας. Την είδαμε λοιπόν στο σπίτι της Μαρίνας να εξομολογείται πως έχασε ενάμιση ολόκληρο κιλό και ήθελε στένεμα η φούστα της.

Aργότερα βέβαια την έπιασε μια υπογλυκαιμία και ζήτησε το γλυκάκι της. Παρόλα αυτά η παπαδιά αποθεώθηκε και πάλι στο twitter!

Δες τα σχόλια

Σήμερα

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Σασμός, ο Αστέρης καταρρέει στη φυλακή και η μεταφορά του στο νοσοκομείο αλλάζει για μία ακόμα φορά τις ισορροπίες στο χωριό

Ο Μαθιός νιώθει να λυγίζει πια και η Βασιλική προσπαθεί να βρει τρόπο να τον στηρίξει. Η Καλλιόπη από την άλλη συνειδητοποιεί μια μεγάλη αλήθεια για τον μικρό της γιο…

Κι η Μαρίνα, όμως, ανακαλύπτει ότι η παράξενη συμπεριφορά της Αργυρώς σημαίνει πολλά περισσότερα απ’ όσα νόμιζε.

Ο Αντώνης της αποκαλύπτει πως ο Αστέρης βρίσκεται εκτός φυλακής και η Μαρίνα φοβάται ότι η Αργυρώ σχεδιάζει να συναντήσει τον Αστέρη. Με τη βοήθεια της Άσπας η Αργυρώ έχει φτάσει στο νοσοκομείο και αποφασίζει να μπει για να συναντήσει τον Αστέρη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved