Survivor: Στάθης Σχίζας:Η ηλικία, η σχέση με την Παναγιώταρου και οι εντυπωσιακές φώτο στo instagram
Media

Survivor: Στάθης Σχίζας:Η ηλικία, η σχέση με την Παναγιώταρου και οι εντυπωσιακές φώτο στo instagram

Survivor: Ο Στάθης Σχίζας εισβάλλει απόψε στο ριάλιτι επιβίωσης και μπαίνει στην ομάδα των Διασήμων!

Ποιος είναι όμως ο νέος παίκτης;

Είναι 30 ετών και γεννήθηκε στην Αθήνα. Ο αθλητισμός κατέχει μεγάλο κομμάτι στη ζωή του. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο και μεγαλώνοντας έπαιξε σε ομάδες Β’ Εθνικής ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Την καρδιά του, όμως, την «κέρδισε» το kick boxing, στο οποίο κατέχει αρκετές διακρίσεις σε εγχώριους αγώνες. Οι περισσότεροι τον γνωρίζουν μέσα από τις επιχειρήσεις του στο χώρο της εστίασης, κι όχι μόνο.

Στο SURVIVOR θα του λείψει περισσότερο από όλα, η 8χρονη κόρη του. Δηλώνει «ερωτευμένος» μαζί της, αφού είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να τον κάνει να κλάψει. Στον Άγιο Δομίνικο έρχεται όχι απλά για να… επιβιώσει, αλλά γιατί γνωρίζει πως η νίκη είναι δική του.

Να σας θυμίσουμε ότι η εκπομπή Love it στις αρχές του περασμένου Νοέμβρη, είχε αποκαλύψει ότι ο Στάθης βρισκόταν σε σχέση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Το μοντέλο και ο επιχειρηματίας είχαν έρθει αρκετά κοντά και αυτό είχε γίνει γνωστό μέσα από stories που είχαν αναρτήσει. Τότε, ρωτήθηκε η Αλεξάνδρα για τη σχέση της με τον επιχειρηματία και είχε ξεκαθαρίσει πως η σχέση τους είναι μόνο σε φιλικό και επαγγελματικό πλαίσιο.

Όσο για το instagram του; Οι φωτογραφίες του όπως θα δεις και συ στην παρακάτω gallery είναι άκρως εντυπωσιακές!

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Αυτοί είναι οι δύο νέοι παίκτες που εισβάλλουν στο ριάλιτι-Η ανακοίνωση και τα πρώτα πλάνα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved