Μάριος Αθανασίου: Η σχέση του με την κομμωτική, η ηλικία του και τα social media
Media

Μάριος Αθανασίου: Η σχέση του με την κομμωτική, η ηλικία του και τα social media

O Μάριος Αθανασίου μίλησε στην εκπομπή, Χαμογέλα και πάλι για τη σχέση του με τα παιδιά του, τα social media, τη σχέση του με την κομμωτική αλλά και τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Αρχικά ανέφερε: «Προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός, το κάνω πάντα στη ζωή μου. Νομίζω από μικρό με χαρακτήριζε, χωρίς να έχω κάνει ιδιαίτερη προσπάθεια. Στα social media δεν κάνω πολύ κουβέντα με τον κόσμο. Τα φοβάμαι λίγο τα social media και προσπαθώ να τα χρησιμοποιώ όσο καλύτερα για τους λόγους που τα χρειάζομαι, είτε αυτό έχει να κάνει με τη δουλειά μου, ή με κάποια δράση που κάνουμε με την ομάδα. Ούτε μπαίνω σε αντιπαραθέσεις, σέβομαι τις απόψεις των ανθρώπων».

Σχολιάζοντας τα της επικαιρότητας, ο αγαπημένος ηθοποιός τόνισε ότι «Φοβάμαι πολύ με όλο αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία, αλλά νομίζω ότι φοβόμαστε από τότε που γεννηθήκαμε. Όλη η πορεία ως τώρα, είμαι 47 χρονών, ξεκίνησα με τον Ψυχρό Πόλεμο, μπήκαμε σε άλλους πολέμους, στους Δίδυμου Πύργους, στην τρομοκρατία, μετά στον Covid. Πάντα η ανθρωπότητα έχει κάτι να κινείται που θα την καταστρέψει, θα τη δυσκολέψει, θα τη φτωχοποιήσει, θα, θα, θα. Είμαστε όλοι συνήθως πάρα πολύ φοβισμένοι και αγχωμένοι. Πρέπει να παλεύουμε με αυτό. Βέβαια τα πράγματα δείχνουν να έχουν ξεφύγει τελείως. Τώρα βιώνουμε καταστάσεις που δε φανταζόμασταν ότι θα ζήσουμε, και με τον κορωνοϊό και τους περιορισμούς και τα lockdowns, και τώρα με την πιθανότητα μιας γενικευμένης σύρραξης».

Πώς προέκυψε η σχέση του με την κομμωτική

Πέραν της ενασχόλησής του με την υποκριτική, ο Μάριος Αθανασίου διατηρεί και δικό του κομμωτήριο. Πώς προέκυψε, όμως, η σχέση του με την κομμωτική;

«Δεν έχω δουλέψει ως κομμωτής. Έχω τελειώσει σχολή κομμωτικής, επειδή είχε η μητέρα μου κομμωτήριο. Ήξερα από την αρχή ότι θέλω να γίνω ηθοποιός και ότι ήταν τσάμπα αυτό που γινόταν», απάντησε.

«Όταν ξεκινούσα η τηλεόραση ήταν πιο αυθόρμητη»

Αναφερόμενος στο ξεκίνημά του, και στις αλλαγές που έχουν γίνει μέσα σε αυτά τα χρόνια στο χώρο του θεάματος, είπε ότι «Έρχομαι σε αμηχανία όταν βλέπω τον εαυτό μου. Έχω αλλάξει πάρα πολύ μέσα στα χρόνια. Βλέπω τεράστιες αλλαγές πάνω μου. Η τηλεόραση όταν ξεκινούσα ήταν πιο αυθόρμητη. Όλοι πιστεύαμε όταν ξεκινούσαμε ότι θα φτιάξουμε το χώρο, ότι θα κάνουμε τα δικά μας, και οι σκηνοθέτες, οι παραγωγοί, οι σεναριογράφοι, οι ηθοποιοί, όλοι. Η κρίση έκανε ένα μεγάλο κραδασμό και χάθηκε αυτό το στοιχείο. Τώρα βλέπω ότι γίνεται μια στροφή στο να βρούμε και άλλα σίριαλ και άλλους τρόπους, όπως με τις πλατφόρμες, που δίνει μια καινούργια ώθηση στη δουλειά».

«Πριν αποκτήσω παιδιά τα σχέδιά μου άλλαζαν διαρκώς»

«Ο χαρακτήρας μου είναι ανάλογα τη φάση και την περίοδο. Έχω αλλάξει αρκετά μεγαλώνοντας. Έχει έρθει περισσότερη σκέψη, περισσότερη λογική, ο άξονας είναι τελείως διαφορετικός όταν έχεις παιδιά. Πριν τα παιδιά δε με ενδιέφερε τι θα κάνω, τα σχέδιά μου άλλαζαν διαρκώς, κοιτούσα το κοντινό μέλλον», σημείωσε ο ίδιος αναφορικά με τον χαρακτήρα του και τη σχέση του με τα παιδιά του.

«Είμαι πολύ μαλακός ως μπαμπάς, με κάνουν ό,τι θέλουν. Αλλά κρατάω ακόμα το προφίλ του αυστηρού πατέρα. Δεν ξέρω αν ο γιος μου θα γίνει ηθοποιός, αλλά δε νομίζω. Δεν έχει εκδηλώσει κάτι τέτοιο. Την εφηβεία του την περνάμε, αλλά μαλακά ακόμα. Δεν έχω πάει στα υπογλώσσια», πρόσθεσε γελώντας.

Σχετικά με τη σειρά του Alpha «Άσε μας ρε μαμά» στην οποία συμμετέχει, ο Μάριος Αθανασίου είπε ότι «Η σειρά είναι μια ευτυχής συγκυρία αυτή την εποχή. Προσπαθούμε και εμείς να έχουμε ένα καλό κλίμα. Είναι δύσκολα τα γυρίσματα αυτή την εποχή. Δεν ξέρω ακόμα αν θα συνεχιστεί και του χρόνου».

«Θεατρικά, η πρώτη χρονιά ήταν δύσκολη γιατί δεν υπήρχε τίποτα, καθώς αυτό ήταν το καλύτερο για την πανδημία. Στη δεύτερη χρονιά ήταν πιο μπερδεμένα τα πράγματα και προτίμησα να απέχω. Αλλά νομίζω ότι είναι λίγο καλύτερα τα θέατρα τώρα. Τώρα έχουμε ξεχάσει τον κορονοϊό, αλλά τα ίδια νούμερα έχουμε», σχολίασε αναφορικά με την αποχή του από το θέατρο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved