Survivor: Θλίψη στους Μπλε λόγω της αποχώρησης του Τσολάκη! Απαρηγόρητη η Σοφιάννα!
Media

Survivor: Θλίψη στους Μπλε λόγω της αποχώρησης του Τσολάκη! Απαρηγόρητη η Σοφιάννα!

Survivor: Θλίψη και προβληματισμός επικρατεί στην ομάδα των Μαχητών μετά την πρόσφατη απόφαση του κοινού να διώξει από το παιχνίδι τον Γιάννη Τσολάκη

Ο νεαρός πυροσβέστης έχει πάρει τον δρόμο προς την επιστροφή στην Ελλάδα όμως έχει αφήσει πίσω του καλούς φίλους οι οποίοι είναι στενοχωρημένοι με την αποχώρησή του.

Είχαν συνηθίσει δύο μήνες τώρα την συγκατοίκηση και τις δύσκολες στιγμές στον Άγιο Δομίνικο, μοιράζονταν τα πάντα και ο Γιάννης ήταν από τους παίκτες που ήθελε να μην υπάρχουν εντάσεις και να βοηθάει τους συμπαίκτες του.

Γι' αυτό και η απόφαση του κοινού να βγει εκτός παιχνιδιού στενοχώρησε τους πάντες. Δείτε τι έλεγαν μεταξύ τους οι Μπλε μετά την επιστροφή τους από το Συμβούλιο κατά το οποίο αποχώρησε ο Γιάννης:

Η πιο απαρηγόρητη απ' όλους όμως ήταν η Σοφιάννα η οποία είχε έρθει πολύ κοντά με τον Γιάννη και από την ημέρα που βρέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση, έλεγε και ξαναέλεγε πως δεν ήξερε πώς θα μπορούσε να συνεχίσει στο παιχνίδι χωρίς εκείνον.

Τελικά οι μεγαλύτεροι εφιάλτες της έγιναν πραγματικότητα και η Σοφιάννα κλήθηκε να διαχειριστεί αυτή την απώλεια, λέγοντας μάλιστα on camera "Αποχώρησε ο δεύτερος κοντινότερος άνθρωπός μου". Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Σοφιάννα παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved