Media

Survivor: Εκτός εαυτού ο Καραγκούνιας με τη Μυριέλλα! Πήρε τα πράγματά του και έφυγε απ' την καλύβα!

Gossip-tv Team

Survivor: Δεν έχουν τέλος οι εντάσεις στην παραλία των Διασήμων με τον Τάκη Καραγκούνια να γίνεται για ακόμα μία φορά το... πρόσωπο της ημέρας στο στρατόπεδο των Κόκκινων. 

Εύθικτος όπως είναι και όπως έχουν παρατηρήσει οι συμπαίκτες του, ο Τάκης έδειξε να ενοχλείται από τη συμπεριφορά της Μυριέλλας η οποία για ακόμα μία φορά αναφέρθηκε στο ροχαλητό του το βράδυ, το οποίο και δεν την αφήνει να κοιμηθεί.

Η πρότασή της να αλλάξει θέση ώστε να ροχαλίζει λιγότερο και να τακτοποιηθούν όλοι, έκανε τον Τάκη έξαλλο καθώς θεώρησε ότι του μιλάει υποτιμητικά.

"Άνθρωπος είπε Μυριέλλα" είπε ο Τάκης φανερά αγανακτισμένος "Δεν είμαι ζώο" αλλά όταν ξεκίνησε να μιλάει η Μυριέλλα, η κατάσταση ξέφυγε και μάλιστα εκείνη την ώρα πετάχτηκε και ο Αποστόλης αγανακτισμένος και εκείνος από τη δική του πλευρά καθώς του είπε ότι δεν μπορεί να ακούει κάθε βράδι την γκρίνια του.

Καταλαβαίνετε πόσο έξαλλος έγινε τότε ο Τάκης ο οποίος απειλώντας σχεδόν, πήρε τα πράγματά του και έφυγε για την παραλία, λέγοντας πως θα έπεφτε να κοιμηθεί εκεί κάτω από ένα δέντρο.

Δείτε τον καβγά που έγινε ανάμεσα στους παίκτες της Κόκκινης ομάδας στο παραπάνω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved