Σασμός spoiler: Σπαράζει η Μαρίνα πάνω σε ξένο μνήμα! Η πιο ανατριχιαστική σκηνή έρχεται!
Media

Σασμός spoiler: Σπαράζει η Μαρίνα πάνω σε ξένο μνήμα! Η πιο ανατριχιαστική σκηνή έρχεται!

Σασμός spoiler: Όσο τα επεισόδια περνούν τόσο οι ιστορίες των ηρώων παίρνουν δραματική τροπή! Για άλλους ίσως περισσότερο και άλλους λιγότερο!

Σε ένα από τα προσεχή επεισόδια της σειράς θα δούμε τη Μαρίνα σε μια από τις πιο ανατριχιαστικές σκηνές.

Η οικογένεια Βρουλάκη αποφασίζει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της! Η Αργυρώ και η Μαρίνα ετοιμάζονται να φύγουν για τα Γιάννενα και η Καλλιόπη είναι ικανοποιημένη απ’ αυτή την εξέλιξη.

Προτού φύγει από την Κρήτη, η Μαρίνα συναντά την Καλλιόπη και προμηνύεται λογομαχία. Αυτή θα είναι και καθαριστική τόσο για το φευγιό της όσο και για τις ανατρεπτικές αποκαλύψεις που έρχονται!

Αυτό που περισσότερο θα κοστίσει στη Μαρίνα είναι το γεγονός ότι ξαφνικά και από τη μια στιγμή στην άλλη θα βρεθεί μακριά από το μνήμα του άντρα της και του γιου της, Πέτρη.

Έτσι λοιπόν για να βρει παρηγοριά θα επισκεφτεί το νεκροταφείο και θα κλάψει γοερά πάνω από μνήμα ενός ξένου παιδιού, στην ηλικία του Πετρή της. Μέσα σε κλίμα οδύνης θα γυρίσει το κεφάλι της και θα δει για πρώτη φορά τη μητέρα αυτού του παιδιού, την οποία θα υποδυθεί η Ντίνα Μιχαηλίδου.

Ο πόνος και η βαθιά θλίψη που αισθάνονται θα τις φέρουν κοντά και θα δημιουργηθεί μεταξύ τους μια δυνατή φιλία που θα σταθεί δεκανίκι, ώστε να ξεπεράσουν όλα τα άσχημα που έχει φέρει η ζωή στον δρόμο τους.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved