MasterChef: Η συγκίνηση της Ελπίδας και η αφιέρωση στον άντρα της- Τα δάκρυα μετά την νίκη της!
Media

MasterChef: Η συγκίνηση της Ελπίδας και η αφιέρωση στον άντρα της- Τα δάκρυα μετά την νίκη της!

MasterChef: Στο σημερινο επεισόδιο (7-3) παρακολουθήσαμε την πρώτη δοκιμασία του Mystery Box, στην οποία και νικήτρια ήταν η Ελπίδα, με ένα άκρως δημιουργικό πιάτο, για το οποία εξέλαβε και πολλά συγχαρητήρια. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο και έχει κλέψει τις καρδιές χιλιάδων τηλεθεατών, από την πρώτη κιόλας στιγμή της προβολής του, μιας και εκείνοι το παρακολουθούν συνεχώς.

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef είδαμε ότι η Ελπίδα ήθελε από την αρχή να κερδίσει την δοκιμασία του Mystery Box, μιας και, όπως είπε και η ίδια, δεν είχε βρεθεί ποτέ μπροστά στους κριτές, για να κρίνουν την προσπάθειά της και να έχει πιθανότητες για το καλύτερο πιάτο. Μάλιστα, κάτι τέτοιο συνέβη, με εκείνη, τον Τζόναθαν και τον Γιάννο να έχουν τις πιο δυνατές προσπάθειες, βάσει των υλικών, που είχαν στη διάθεσή τους.

Μόλις οι κριτές ανακοίνωσαν στην Ελπίδα ότι εκείνη ήταν η νικήτρια και θα είχε στο πλεονέκτημα στο τεστ δημιουργικότητας, είδαμε ότι η παίκτρια συγκινήθηκε πολύ, μιας και προσπάθησε πολύ και ένιωσε ότι οι κόποι της ανταμείφθηκαν. Η παίκτρια είπε χαρακτηριστικά στον Σωτήρη Κοντιζά:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, πρώτη φορά κερδίζω στο Mystery Box και το αφιερώνω στον άντρα μου... «Είμαι υπερβολικά χαρούμενη, αφιερώνω τη νίκη εξ ολοκλήρου στον Ραφαήλ που πιστεύει πιο πολύ από εμένα σε μένα... Αγαπούλα, κάτι μάλλον πηγαίνει πάρα πολύ καλά»

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved