Η δήλωση Μπιμπίλα που θα συζητηθεί: «Αποφάσισα να ζητάω 200 ευρώ από κάθε εκπομπή που θα βγαίνω»
Media

Η δήλωση Μπιμπίλα που θα συζητηθεί: «Αποφάσισα να ζητάω 200 ευρώ από κάθε εκπομπή που θα βγαίνω»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας εξήγησε στους τηλεθεατές, τι εννοούσε με την δήλωση του ότι θα ζητάει 200 ευρώ από κάθε εκπομπή που εμφανίζεται.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, «Καλό μεσημεράκι» και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόσφατη δήλωσή του, στην οποία υποστήριξε «Αποφάσισα να ζητάω 200 ευρώ κάθε φορά που θα βγαίνω σε κάποια εκπομπή».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μόλις ρωτήθηκε για αυτό, είπε:«Αυτό που έχουν πάθει με το να τσακώνονται οι εκπομπές για τις εμφανίσεις μου, τους το έκοψα. Θα βγαίνω όπου θέλω εγώ. Όλοι θα πάρετε, από το πιο μικρό κανάλι μέχρι το πιο μεγάλο. Μου είπαν, δεν μπορεί να βγαίνεις από εδώ και από ‘κει. Είπα εγώ θα βγαίνω από την Μενεγάκη, μέχρι τον Αλέξανδρο Πετρίδη, σε όλους!».

Και πρόσθεσε:«Τώρα λοιπόν, ακόμα και αν δεν τα δώσουν (τα 200 ευρώ), εμείς θα το κάνουμε αυτό που θέλουμε με τα mail. Βλέπω ότι όλοι βάζουν από κάτω το τηλέφωνο του ΣΕΗ και μπορούμε να δίνουμε και τον αριθμό λογαριασμού για χορηγίες. Όλο αυτό λοιπόν κάπου θέλω να αποδώσει. Ας δίνω εγώ τον χρόνο μου. Γιατί μου λένε γιατί βγαίνεις συχνά. Και ποιος θα μιλήσει για όλα αυτά που γίνονται στο Σωματείο. Πώς έγινε γνωστό το Σωματείο και τώρα όλοι υποκλίνονται».

Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved