Media

Μπιμπίλας: Απαντά για την αγωγή του Κιμούλη στο ΣΕΗ: «Δεν θα σταματήσει την πειθαρχική διαδικασία»!

Gossip-tv Team

Ο Σπύρος Μπιμπίλας πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε για την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη στο σωματείο των ηθοποιών και τόνισε ότι σήμερα συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο για να αποφασίσουν και να βγει μια ανακοίνωση που θα περιέχει κάποια πράγματα γύρω από το ζήτημα που έχει προκύψει μετά την αγωγή του ηθοποιού.

Συγκεκριμένα ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής του Happy Day πως ο Γιώργος Κιμούλης είχε διαγραφεί από το σωματείο δια βίου για αντισυναδελφική συμπεριφορά και πιο συγκεκριμένα για παραβάσεις μιας συλλογικής σύμβασης και διάφορα εξυβριστικά πράγματα.

Μάλιστα, ο ηθοποιός δεν είχε παραστεί καν στο σωματείο για να συζητηθεί η υπόθεσή του και γι’ αυτό αποφασίστηκε η διαγραφή του.

Και όπως τόνισε η προηγούμενη διοίκηση, είχε αγνοήσει την απόφαση της δια βίου διαγραφής του Γιώργου Κιμούλη από το σωματείο και τον επανέγγραψε κατά παράβαση.

Και υπογράμμισε πως αν δεν είχε επανεγγραφεί στο σωματείο δεν θα είχε γίνει τίποτα από όλα αυτά που συμβαίνουν τώρα.

Το ποσό που ζητά ο Γιώργος Κιμούλης είναι πάνω από 1εκαττομύριο ευρώ κι άλλα χρήματα ζητά κι από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος λόγω διακοπής της παράστασής του μετά τις καταγγελίες εις βάρος του.

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved