Survivor: Η επική ατάκα του Ανδρέα για τον Μαρτίκα, η κατάρρευση της Σταυρούλας και το προσκλητήριο
Media

Survivor: Η επική ατάκα του Ανδρέα για τον Μαρτίκα, η κατάρρευση της Σταυρούλας και το προσκλητήριο

Survivor: Χαμός στις δύο παραλίες στον Άγιο Δομίνικο, τόσο για τους Διάσημους όσο και για τους Μαχητές. 

Την ίδια ώρα που στην ομάδα των Κόκκινων ετοιμάζονται για γάμο με πρώτο και καλύτερο τον Σοϊλέδη ο οποίος είπε ότι ο γάμος του με την Αντωνά αναβλήθηκε το περασμένο λόγω κορονοϊού όμως πρόκειται να γίνει με το που θα βγει από το παιχνίδι, οι Μπλε ζουν στην αγωνία μιας αποχώρησης.

O Μαρτίκας πάντως είναι ο μοναδικός που δείχνει να μην ταράζεται καθώς επιμένει στο ότι η ομάδα του τον θέλει στο παιχνίδι. Δείτε τι είπε on camera:

Η Σταυρούλα όμως, ζει το... δικό της δράμα αφού μετά την παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί με την Ασημίνα η οποία έμαθε ότι πριν μπει στο παιχνίδι είχε κάνει ανάρτηση για εκείνη με αρνητικό σχολιασμό, είναι φανερά ταραγμένη.

Μάλιστα, μιλώντας on camera η Σταυρούλα δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της μιλώντας για την επίθεση που δέχεται από τους συμπαίκτες της. Δείτε το βίντεο:

Πάντως, ο Σπύρος Μαρτίκας δεν δείχνει να είναι ανεκτός από κάποιους από τους συμπαίκτες του και χαρακτηριστική είναι η ατάκα του Ανδρέα Ματθαιακάκη ο οποίος είπε για εκείνον: "Ας μου δώσει δύναμη ο Θεός να αντέξω τον Μαρτίκα". Δείτε το βίντεο παρακάτω με όσα είπε:

Μαζί του τα έβαλε και η νέα παίκτρια, η Τζο Μαριδάκη, η οποία, παρά το νεαρό της ηλικίας της δείχνει να είναι δυναμική και αποφασιστική. Αναφερόμενη λοιπόν στις επιδόσεις του Μαρτίκα, του είπε ότι είναι ηττοπαθής και ότι δεν έχει αντίληψη στους στόχους. Δείτε το βίντεο:

Λίγο πριν τον αγώνα επάθλου φαγητού απόψε (9/3) οι παίκτες των Διασήμων έδειξαν μία ιδιαίτερη... έφεση στον θεσμό του γάμου αφού μετά τις ανακοινώσεις του Σοϊλέδη για την Αντωνά, πήρε σειρά και η Ευρυδίκη αλλά δεν αποκλείεται και η... Μυριέλλα. Δείτε τι είπαν οι δύο γυναίκες στα παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved