Σασμός: «Γονάτισε» το twitter με την παπαδιά! Κλαυσίγελος με την ατάκα: «Είμαι πλάσμα ζουμερό»
Media

Σασμός: «Γονάτισε» το twitter με την παπαδιά! Κλαυσίγελος με την ατάκα: «Είμαι πλάσμα ζουμερό»

Σασμός: «Ρέστα» έδωσε κι απόψε η παπαδιά. Απίστευτη η σκηνή αποχαιρετισμού με τη Μαρίνα στο σπίτι.

Η κυρά Κατερίνα έκανε και πάλι στο θαύμα της, αφού από τη μια μας έκανε να κλαίμε και από την άλλη να γελάμε κι αυτό δεν είναι ταλέντο, τότε τι; Η Μαρίνα σε αυτή τη σκηνή ανακοινώνει στην καρδιακή και παιδική της φίλη, Κατερίνα πως πήρε την απόφαση να φύγει μαζί με την Αργυρώ.

Η παπαδιά λύγισε καθώς μόνο τη Μαρίνα έχει στο χωριό, το ίδιο βέβαια και η Μαρίνα. Οι δυο φίλες αγκαλιαστήκαν κι εκεί που είχαμε πλαντάξει στο κλάμα έρχεται η ατάκα και να ο κλαυσίγελος!

«Κι άμα αδυνατίσω βρε Μαρίνα μου ποιος θα μου στενέψει το φουστάνι;», αναρωτήθηκε μέσα στους λυγμούς της η παπαδιά με τη Μαρίνα να τη ρωτά: «Τι πλάσμα είσαι εσύ» κι εκεί ήρθε η ατάκα που έκανε το twitter να «λιώσει». «Ζουμερό», απάντησε η παπαδιά.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Απόψε

Η οικογένεια Βρουλάκη αποφασίζει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της! Η Αργυρώ και η Μαρίνα ετοιμάζονται να φύγουν για τα Γιάννενα και η Καλλιόπη είναι ικανοποιημένη απ’ αυτή την εξέλιξη. Ωστόσο, το χωριό αρχίζει να μιλάει για τον εκφοβισμό των Σταματάκηδών στις δύο γυναίκες και επικρατεί ένταση.

Η Θοδώρα φοβάται μήπως χάσει το παιδί της επειδή τιμωρείται γι’ αυτά που έχει κάνει. Προτού φύγει από την Κρήτη, η Μαρίνα συναντά την Καλλιόπη και προμηνύεται λογομαχία. Εν τω μεταξύ, μία μεταγωγή ενός κρατούμενου θα αποδειχθεί φιάσκο και θα εκθέσει τον Γεράσιμο ανεπανόρθωτα. Ποιος όμως κρύβεται πίσω από το φιάσκο;

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved