MasterChef: Η ομάδα που κέρδισε στην ομαδική δοκιμασία και οι εντάσεις! «Είσαι καραγκιόζης»
Media

MasterChef: Η ομάδα που κέρδισε στην ομαδική δοκιμασία και οι εντάσεις! «Είσαι καραγκιόζης»

MasterChef: Οι εντάσεις δεν έλειψαν από το πλατό του ριάλιτι μαγειρικής του Star για μία ακόμη φορά.

Τα αποτελέσματα της χθεσινής Oμαδικής Δοκιμασίας περίμεναν να ακούσουν με μεγάλη ανυπομονησία οι δύο ομάδες στο πλατό του MasterChef 6 στο νέο επεισόδιο της Πέμπτης 10/3.
Όπως ανακοίνωσαν οι κριτές στους μάγειρες του διαγωνισμού, η κόκκινη ομάδα ήταν η νικήτρια για μία ακόμη φορά.

Το πιάτο που «κόστισε» στην ουσία τη νίκη στην μπλε ομάδα ήταν το γλυκό της Ελισάβετ: ένα τριμμένο σιροπιαστό κανταΐφι με κρέμα σοκολάτας και κουλί από φρούτα.


Μεγάλη στεναχώρια για τους «μπλε» που έχασαν ξανά, όμως ούτε οι παίκτες της κόκκινης ομάδας χάρηκαν ιδιαίτερα με τη νίκη τους, καθώς είχαν κάνει αρκετά λάθη στα πιάτα τους.

Από το πλατό του διαγωνισμού δεν έλειψαν και οι εντάσεις, καθώς ο παίκτης της μπλε ομάδας, Δημήτρης ή αλλιώς... Μπόμπαινας, δε θέλησε να δώσει το χέρι του και να πει «μπράβο» σε κανέναν παίκτη της αντίπαλης ομάδας.
Ο Μάριος από τους «κόκκινους» τού είπε on air πως είναι «καραγκιόζης», με τον Δημήτρη να σχολιάζει στην κάμερα του διαγωνισμού ότι αποδέχεται τη νίκη του αλλά δε θέλει να δώσει το χέρι του σε ανθρώπους που δεν του μιλάνε εδώ και μέρες και παριστάνουν τους καλούς μόνο μπροστά στις κάμερες.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved