Σασμός: Τι ενώνει Λάλο, Ήμελλο και Πανταζάρα; Το κοινό στοιχείο των ηρώων που δεν είχες φανταστεί
Media

Σασμός: Τι ενώνει Λάλο, Ήμελλο και Πανταζάρα; Το κοινό στοιχείο των ηρώων που δεν είχες φανταστεί

Σασμός: Δημήτρης Λάλος και Δημήτρης Ήμελλος ή αλλιώς όπως τους έχεις λατρέψει μέσα από τη σειρά του Alpha «Μαθιός» και «Αντώνης» έχουν πολλά κοινά στοιχεία να μοιραστούν ενώ πρόσφατα στο δίδυμο αυτό προστέθηκε  και ο Αργύρης Πανταζάρας ή αλλιώς «Γεράσιμος».

Η δημοφιλής και αγαπημένη σειρά του Alpha «Σασμός», πέρα από τις υψηλές προδιαγραφές, τις εξαιρετικές ερμηνείες και την πρωτότυπη μουσική επένδυση, κρύβει κι άλλα… ποιοτικά «μυστικά»!

Ποιο είναι το κοινό στοιχείο που ενώνει τους τρεις ήρωες της Κρήτης;

Και οι τρεις έχουν τιμηθεί με το Βραβείο Χορν, ένα καταξιωμένο βραβείο το οποίο απονέμεται κάθε χρόνο (εδώ και 20 χρόνια) προς έναν νέο ηθοποιό του θεάτρου, στη μνήμη του ηθοποιού Δημήτρη Χορν.

Ο Δημήτρης Ήμελλος, τιμήθηκε με τον βραβείο Χορν το 2001 και ήταν ο πρώτος βραβευθείς.

Ο Δημήτρης Λάλος φόρεσε το σταυρό του Δημήτρη Χορν το 2012

ενώ ο Αργύρης Πανταζάρας το 2016.

Σεναριακά όμως Μαθιός και Αντώνης ενώνονται και με ένα ακόμη στοιχείο! Τόσο ο Μαθιός όσο και ο Αντώνης είναι δυο ήρωες που εκπέμπουν δυναμισμό ενώ αποτελούν «απειλή» ο ένας λόγω του άγριου χαρακτήρα του και ο άλλος λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας.

Βαθιά μέσα τους όμως και oι δυο είναι ευαίσθητοι και έτοιμοι να παραδοθούν στον ανομολόγητο έρωτα τους που στα πρώτα επεισόδια ουδείς είχε αφήσει να φανεί καθώς έτσι ήθελε το σενάριο!

Ο Μαθιός βαθιά ερωτευμένος με τη Βασιλική. Τόσο που για εκείνη έφτασε στο φονικό, όχι για να την έχει δική του αλλά επειδή δεν μπορούσε πια να τη βλέπει να βασανίζεται στο πλευρό ενός άντρα που ποτέ δεν την αγάπησε όσο εκείνος.

Από την άλλη ο Αντώνης πάντα ήταν αθόρυβα στο πλευρό της Μαρίνας ακόμη κι όταν εκείνη έφτιαξε την οικογένειά της και ήταν πραγματικά ευτυχισμένη στο πλευρό του Μάρκου Βρουλάκη. Όταν εκείνος έπεσε νεκρός από χέρι Σταματάκη, και πάλι ήταν κοντά της και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο την έβγαζε από τη θλίψη της. Μέχρι που η Μαρίνα μέσα στον πόνο της έριξε το φταίξιμο σε εκείνον για το «φευγιό» του γιου της. Ο χρόνος όμως γιάτρεψε και πάλι την πληγή και περιμένουμε να δούμε αν τελικά θα είναι μαζί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved