Media

Chart Show: Το Twitter «υποκλίθηκε» στο αφιέρωμα των 90s- Η Δέσποινα Βανδή και το party mood!

Gossip-tv Team

Chart Show Your Countdown: Το σημερινό επεισόδιο (12-3) ήταν αφιερωμένο στην δεκαετία του 1990, με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει όσο ποτέ 

Η Δέσποινα Βανδή είναι η παρουσιάστρια του μουσικού σόου, η οποία και εμφανίστησε στην πρεμιέρα, πιο λαμπερή από ποτέ.

Η όμορφη τραγουδίστρια είχε επιλέξει ένα πολύ λαμπερό outfit, μιας και είχε φορέσει ένα ασημί πουκάμισο, το οποίο και είχε σετάρει απίστευτα με μια μαύρη παντελόνα, η οποία και την έκανε να νιώθει άνετα, αλλά ταυτόχρονα την έκανε και πολύ στιλάτη.

Οι καλεσμένοι της ήταν πολλοί και οι στιγμές συγκίνησης ακόμα περισσότερες, μιας και ο καθένας είχε να πει την δική του ξεχωριστή ιστορία. Ο Στέλιος Διονυσίου μίλησε για τον πατέρα του, ο οποίος αποτέλεσε από μόνος του, ένα ξεχωριστό κομμάτι στην ελληνική μουσική βιομηχανία.

Η Εήυ Δρούτσα, ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Γιάννης Δόξας μοιράστηκαν ιδιαίτερες στιγμές της δισκογραφίας, περιγράφοντας τις εμπειρίες τους. Τα "Κακά Κορίτσια" επέστρεψαν στον "τόπο του εγκλήματος", με την εμφάνισή τους να ξεχωρίζει.

Τέλος, η Καίτη Γαρμπή επεφύλασσε μια πολύ μεγάλη έκπληξη με την εμφάνισή της, η οποία έβαλε φωτιές, τραγουδώντας το "Περασμένα - ξεχασμένα", το οποίο και έφτασε στη θέση νούμερο δυο του chart show.

Ο Λούκας Γιώρκας εμφανίστηκε στο φινάλε της εκπομπής, μιας και το τραγούδι του Δημήτρη Μητροπάνου "Σ' αναζητώ στη Σαλονίκη" σκαρφάλωσε στη πρώτη θέση, γεμίζοντας συγκίνηση το πλατό, αλλά και τους τηλεθεατές.

Το Twitter "αποθέωσε" την πρώτη αυτή μουσική εκπομπή, μιλώντας στα σχόλια με τα καλύτερα λόγια για την Δέσποινα Βανδή, ως μια παρουσιάστρια με ήθος και συγκροτημένο λόγο.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved