Media

Η on camera αποκάλυψη της Καραβάτου: «Το έμαθα μέσα από ένα δημοσίευμα, ήταν σοκαριστικό»

Gossip-tv Team

Η Κατερίνα Καραβάτου αναφέρθηκε στο τέλος της εκπομπής, «Η Φωλιά των Κου Κου».

Η Κατερίνα Καραβάτου με αφορμή ένα βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή, «Τι λες τώρα» με τη συνέντευξη της Τίνας Μεσσαροπούλου, η παρουσιάστρια μίλησε για το τέλος της εκπομπής της στο Star, «Η Φωλιά των Κου Κου», όπου και παρουσίαζε μαζί με τον πρώην σύζυγό της, Κρατερό Κατσούλη.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια δήλωσε:«Η αλήθεια είναι για να πούμε τα πράγματα πως έχουνε γίνει. Όχι ότι έχει νόημα μετά από τόσο καιρό. Όχι δεν το ήξερα, ήξερα ότι συνεχίζω. Οπότε όταν το έμαθα μέσα από ένα δημοσίευμα, είναι κάτι που μπορεί να σου προκαλέσει μία αναστάτωση. Για να το πω έτσι ευγενικά. Όταν λέγαμε για το πρωινό του Star δεν είχα πει ότι δεν θέλω να μιλάμε για πράγματα τα οποία λένε κάποιοι ή διαρρέουν για την επόμενη σεζόν; Προφανώς η Τίνα ήξερε πριν από εμένα, αυτό που επρόκειτο να συμβεί. Αυτό από μόνο του είναι μια επιτυχία της Τίνας. Ήταν κάτι το οποίο για εμένα ήταν σοκαριστικό. Για να πούμε και τα πράγματα όπως έχουν. Μην τρελαθούμε».

Και πρόσθεσε:«Επίσης είναι τέλειο που κι η Δανάη Μπάρκα πηγαίνει καλά. Αλλά θέλω να πω πως η εναλλακτική εκπομπή στην πρωινή ζώνη ήταν η Φωλιά των Κου Κου και νομίζω ότι άνοιξε ένα δρόμο τον οποίο πλέον βλέπουμε να μεγαλουργεί στην εκπομπή της Δανάης. Και ναι έχω περάσει πάρα πολλά Τίνα μου. Δε φαντάζεσαι πόσα πολλά. Αλλά το τελευταίο διάστημα έχω αρχίσει και ξαναβρίσκω το κέφι μου. Αλλά σε ευχαριστώ για αυτή την παρατήρηση. Την κρατώ».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved