Media

Κατερίνα Καραβάτου: «Δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάναμε αυτά τα πράγματα» - Η επική ατάκα της Ηλιάκη

Gossip-tv Team

Η Μαρία Ηλιάκη και η Κατερίνα Καραβάτου σχολιάσαν τα όλα όσα γινόντουσαν στο παρελθόν σε εκπομπές, οι οποίες σχολίαζαν με καυστικό τρόπο τις εμφανίσεις, τα ρούχα και το παρουσιαστικό ατόμων της showbiz. 

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Πηλιχού για το γεγονός ότι ο Γιώργος Λιάγκας είχε κοροϊδέψει στην εκπομπή του της σεξουαλική παρενόχληση που η ίδια είχε δεχτεί, έχουν ανάψει φωτιές και πολλοί είναι εκείνοι που το σχολιάζουν.

Με αφορμή όλο αυτό το θέμα, έγινε μια μεγάλη συζήτηση στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και της Μαρίας Ηλιάκη, "Τι λες τώρα", σχετικά με το πως λειτουργούσαν οι εκπομπές παλαιότερα, μιας και σχολίαζαν έντονα τις εμφανίσεις και τα ντυσίματα ατόμων της ελληνικής showbiz. Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μάλιστα, μίλησε στην Μαρία Ηλιάκη, ρωτώντας την για το αν θα ξαναέκανε εκείνο το concept της εκπομπής με τον Νίκο Μουτσινά, όπου υπήρχε εκείνο το κομμάτι του σχολιασμού.

Η Μαρία Ηλιάκη απάντησε χαρακτηριστικά: «Όχι σήμερα δεν θα το έκανα γιατί δεν μου αρέσει πια εμένα. Δεν μου αρέσει να ασχολούμαι εμένα σαν Μαρία, σε αυτή την ηλικία και με αυτά που έχω ζήσει, να ασχολούμαι με τα ρούχα που φόρεσε μια κοπέλα»

Εκείνη την στιγμή, η Κατερίνα Καραβάτου συμπλήρωσε: «Ο τρόπος με τον οποίο μιλούσαμε παλιά στην τηλεόραση ήταν πολύ διαφορετικός. Δηλαδή δεν μπορώ να φανταστώ ότι τα κάναμε αυτά τα πράγματα. Αλήθεια στο λέω με πάσα ειλικρίνεια. Και αν το σκεφτούμε τώρα πλέον, δεν είχε και κανένα νόημα όλο αυτό. Χαίρομαι που κάποια πράγματα έχουν περάσει σε μια άλλη βάση και μπορούμε πλέον και το λέμε αυτό. Πιστέυω ότι ο Γιώργος θα κάνει ένα τηλέφωνο στην Ιωάννα και θα λυθεί το θέμα. Αν υπάρχει καλή θέληση, όλα γίνονται».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved