Σε ξένα χέρια: Η Διώνη ρίχνει υπνωτικά στο ποτό της Σκορδίλως
Media

Σε ξένα χέρια: Η Διώνη ρίχνει υπνωτικά στο ποτό της Σκορδίλως

Σε ξένα χέρια: Ο Λουδοβίκος φτάνει έντρομος στο σπίτι της Σούλας, καθώς πιστεύει ότι τον κυνηγά η αστυνομία.

Η Ντάντω και ο Μάνος παρακολουθούν τον Φεγκούδη που έχει πάει να παραδώσει τα δείγματα DNA, ενώ η Μάρω, σοκαρισμένη από τη συνταρακτική αποκάλυψη που της έκανε η Βάσω, προσπαθεί να βρει μία δικαιολογία για να πει στον Χρύσανθο.

Ο Λουδοβίκος φτάνει έντρομος στο σπίτι της Σούλας, καθώς πιστεύει ότι τον κυνηγά η αστυνομία, όμως το πρόβλημά του θα επισκιαστεί από αυτό που θα αντικρίσει η Τόνια στο κινητό της.

Την ίδια ώρα, η Διώνη ρίχνει υπνωτικά στο ποτό της Σκορδίλως με αποτέλεσμα να τη βρει ο Χαράλαμπος κοιμισμένη. Αφού συνέρχεται, συζητά για το περιστατικό - μία συζήτηση που παρακολουθείται μέσω κινητού από τον Πιπερόπουλο, τον Παντελή και τη Μαριτίνα.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Ο Φεγκούδης αποφασίζει να πάρει δείγμα dna από τον Μπάμπη με τη Ντάντω και τον Μάνο να καταστρώνουν ολόκληρο σχέδιο για να τον εμποδίσουν. Η Διώνη ανακαλύπτει τη μεταβίβαση μετοχών που θέλει να κάνει η Σκορδίλω στον Χαράλαμπο, ενώ μία απρόσμενη έκπληξη από τα Κρέστενα περιμένει τη Μαριτίνα.

Η Τραβιάτα ενημερώνει τον Χρύσανθο ότι ο Πιπερόπουλος σκοπεύει να αντιγράψει τα παπαδίνια και τέλος, μία μυστήρια γυναίκα εμφανίζεται από το μακρινό παρελθόν της Μάρως φέρνοντάς την αντιμέτωπη με τον χειρότερο φόβο της!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved