Η τελευταία ώρα: Ο Μάρκος αναγνωρίζει την Σίλια και εξαπολύει κυνηγητό εναντίον της
Media

Η τελευταία ώρα: Ο Μάρκος αναγνωρίζει την Σίλια και εξαπολύει κυνηγητό εναντίον της

Η τελευταία ώρα: Ο Αλέξης πιστεύοντας ότι κοιμήθηκε με την Πωλίνα γεμίζει ενοχές και στρέφεται εκ νέου στην Κάτια.

Ο Μάρκος αναγνωρίζει την Σίλια από το σκίτσο της Ζωής και εξαπολύει κυνηγητό εναντίον της. Ταυτόχρονα η Έλλη βέβαιη πια ότι ο Άγγελος είναι ο Μάρκος Αργυρός το λέει στην Κική και προσπαθούν να δουν τι θα κάνουν.

Ο Αλέξης πιστεύοντας ότι κοιμήθηκε με την Πωλίνα γεμίζει ενοχές και στρέφεται εκ νέου στην Κάτια. Ο Νικόλας είναι κοντά στη Μαρίνα η οποία έχει μια απρόσμενη εξέλιξη.

Η Άσπα φτάνει στην Κύπρο προκειμένου να στρατολογήσει τον Ανδρέα αλλά διαπιστώνει ότι έχει άλλα προβλήματα να λύσει. Τέλος, η Έλλη αναζητώντας απαντήσεις πάει να συναντήσει τον Μάρκο αλλά για ακόμη μια φορά όλα ανατρέπονται.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Η Έλλη με την Κική αποφασίζουν να μάθουν την πραγματική ταυτότητα του Άγγελου. Η Κάτια τσακώνεται άσχημα με τον Νικόλα και εκείνος βρίσκει καταφύγιο στη Λουκία.

Τα πράγματα όμως αν και φαίνονται καλά, δεν είναι έτσι όπως νομίζει. Ο Δαμιανός φέρνει τη Λουκία προ εκπλήξεως με όσα της δηλώνει. Ο Ανδρέας κάνει κάτι πολύ άσχημο και νιώθει παγιδευμένος από τον Νικόλα. Παράλληλα ο Αλέξης κάνει κάτι που θα μετανιώσει.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved