Survivor: Η Τζο, η Βρισηίδα και η Κάτια είναι οι νέες υποψήφιες προς αποχώρηση!
Media

Survivor: Η Τζο, η Βρισηίδα και η Κάτια είναι οι νέες υποψήφιες προς αποχώρηση!

Survivor: Στο σημερινό επεισόδιο (14-3) παρακολουθήσαμε την ψηφοφορία των Διασήμων, ενώ η Ναυσικά και η Ασημίνα, ως νικήτριες της ατομικής ασυλίας, "έδωσαν" και εκείνες από έναν υποψήφιο. 

Στο σημερινό συμβούλιο του νησιού και μετά την ήττα των Διασήμων, η κόκκινη ομάδα έπρεπε να βρεθεί στη θέση να ψηφίσει έναν παίκτη, ο οποίος και θα ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Το πρώτο όνομα, που βγήκε μετά από την ψηφοφορία των Διασήμων ήταν εκείνο της Βρισηίδας Ανδριώτου, την οποία οι περισσότεροι την ψήφισαν για αγωνιστικούς λόγους. Η ίδια είπε ότι το θεωρεί άδικο, μιας και δεν πιστεύει ότι ήταν η χειρότερη αγωνιστικά, αλλά η Μυριέλλα θα έπρεπε κανονικά να βρίσκεται στην θέση της.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Στη συνέχεια, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, έδωσε ως δεύτερη υποψήφια από την ομάδα των Διασήμων την Κάτια Ταραμπάνκο, λέγοντας ότι με τους υπόλοιπους παίκτες είναι από την αρχή του παιχνιδιού μαζί και ότι μόνο εκείνη θα μπορούσε να ψηφίσει, σύμφωνα με όλο αυτό που έχει σκεφτέι.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Στη συνέχεια, η Ασημίνα, που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία των Μαχητών, έδωσε ως δεύτερη υποψήφια από την ομάδα της την Τζο Μαριδάκη, η οποία είναι αγωνιστικά αδύναμη, σύμφωνα με τα λεγόμενά της. Μάλιστα, η ίδια ανέφερε και το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με εκείνη και τον Γιώργο Κατσαούνη, ο οποίος δεν έχει μια σταθερή συμπεριφορά και κάνει κωλοτούμπες, αλλά δεν μπορεί να τον ψηφίσει, γιατί θα ήταν εγωιστικό από μέρους της.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved