Σε ξένα χέρια: Ο Πιπερόπουλος ψάχνει σαν τρελός τη Σκορδίλω
Media

Σε ξένα χέρια: Ο Πιπερόπουλος ψάχνει σαν τρελός τη Σκορδίλω

Σε ξένα χέρια: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (16/3) επεισόδιο.

Ο Πιπερόπουλος ψάχνει σαν τρελός τη Σκορδίλω, η οποία τελικά καταλήγει στα νέα γραφεία της «Φεγκούδης Σνακς» παρέα με τον Λουδοβίκο. Η Τόνια ετοιμάζει τον Μπάμπη για την επιστροφή του στο σπίτι κι η Μάρω προσπαθεί να διαχειριστεί αυτό που έμαθε, χωρίς μεγάλη επιτυχία.

Η Μαριτίνα υπόσχεται στον Μάνο ότι θα είναι κυρία σε σχέση με την Τόνια κι η Σούλα ανησυχεί για τη συμπεριφορά της Μάρως. Τελικά, η Σκορδίλω είναι ασφαλής στα γραφεία του Φεγκούδη;

Πώς αντιδρά η Σούλα όταν η Μάρω λυγίζει μπροστά της και ξεσπάει σε κλάματα;

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Τα μυστικά της Μάρως ανησυχούν τον Χρύσανθο που προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια. Η Τόνια προσπαθεί να διαχειριστεί τα αποτελέσματα της εφαρμογής, τα οποία θεωρεί αναξιόπιστα.

Καθώς η υπομονή της Σούλας έχει εξαντληθεί, έρχεται στη μεγαλύτερη ρήξη που είχε ποτέ με τον Λουδοβίκο, ο οποίος αποφασίζει πως πρέπει να εξιλεωθεί πάση θυσία στα μάτια της. Κι έτσι, καταφεύγει στην πιο ακραία και απρόβλεπτη λύση.

Οι μυστικές επαφές της Σκορδίλως και του Φεγκούδη δεν περνούν απαρατήρητες από τον Πιπερόπουλο, ο οποίος αδυνατεί να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και αποφασίζει να λύσει το πρόβλημα εν τη γενέσει του.

Η εισβολή του, όμως, στο σπίτι του Φεγκούδη και η άτακτη φυγή της Σκορδίλως, θα φέρει νέες εκπλήξεις και μία πολύ ιδιότυπη, καινούργια γνωριμία.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved