Η τελευταία ώρα: Η Σίλια απαγάγει την Έλλη και την οδηγεί σε μια αποθήκη
Media

Η τελευταία ώρα: Η Σίλια απαγάγει την Έλλη και την οδηγεί σε μια αποθήκη

Η τελευταία ώρα: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (16/3) επεισόδιο.

Η Σίλια απαγάγει την Έλλη και την οδηγεί σε μια αποθήκη όπου την ρωτάει για τον Μάρκο. Η Έλλη της λέει ότι δεν γνωρίζει τίποτα αλλά η Σίλια επιμένει, φτάνοντας σε πολύ ακραίες αντιδράσεις.

Ο Μάρκος, ενώ περιμένει την Έλλη στην παραλία παρατηρεί ένα κομμάτι ύφασμα από ένα φόρεμα σκισμένο και αναγνωρίζει ότι είναι της Έλλης. Μην ξέροντας τι να υποθέσει ζητάει τη βοήθεια της Ίριδας η οποία του λέει ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να τη βρει.

Ο Νικόλας, αφού η Λουκία τον διώχνει από το σπίτι της, βρίσκει τη Μαρίνα στο νοσοκομείο που μόλις έχει ξυπνήσει και της ανακοινώνει πως θα την αφήσει ελεύθερη να κάνει τη ζωή της μόνο αφού τελειώσει η εκλογική περίοδος, ενώ την ίδια στιγμή βάζει φιτιλιές στον Ανδρέα σχετικά με τη σχέση του Δαμιανού και της Λουκίας.

Η Άσπα μαθαίνει από τη Σίλια για την Έλλη και της ζητάει να την αφήσει ελεύθερη αλλιώς θα την δώσει η ίδια στον Βενιέρη.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Ο Μάρκος αναγνωρίζει την Σίλια από το σκίτσο της Ζωής και εξαπολύει κυνηγητό εναντίον της. Ταυτόχρονα η Έλλη βέβαιη πια ότι ο Άγγελος είναι ο Μάρκος Αργυρός το λέει στην Κική και προσπαθούν να δουν τι θα κάνουν.

Ο Αλέξης πιστεύοντας ότι κοιμήθηκε με την Πωλίνα γεμίζει ενοχές και στρέφεται εκ νέου στην Κάτια.

Ο Νικόλας είναι κοντά στη Μαρίνα η οποία έχει μια απρόσμενη εξέλιξη. Η Άσπα φτάνει στην Κύπρο προκειμένου να στρατολογήσει τον Ανδρέα αλλά διαπιστώνει ότι έχει άλλα προβλήματα να λύσει.

Τέλος, η Έλλη αναζητώντας απαντήσεις πάει να συναντήσει τον Μάρκο αλλά για ακόμη μια φορά όλα ανατρέπονται.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved