Media

The 2Night Show: Χάρης Βαρθακούρης: Τα «Βράδια Αξημέρωτα» του 2002 και η επιτυχία 16 χρόνια μετά!

Gossip-tv Team

The 2Night Show: Στο επεισόδιο της Τρίτης (15-3) ο Χάρης Βαρθακούρης ήταν ο καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές της γενιάς του, με τεράστιο φανατικό κοινό που τον παρακολουθεί επί σειρά ετών, λατρεύει τα τραγούδια του και τον ακολουθεί σε κάθε νέο του επαγγελματικό βήμα.

Ο Χάρης Βαρακούρης βρέθηκε καλεσμένος, το βράδυ της Τρίτης 15 Μαρτίου στην εκπομπή "The 2night show" και εξομολογήθηκε εκ βαθέων στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μάλιστα, στην είσοδό του στο πλατό της εκπομπής, τον είδαμε και να τραγουδάει κάποιους στίχους από το νέο του τραγούδι, το οποίο κυκλοφόρησε πριν από λίγες μόνο ημέρες, με τίτλο "Με ποιο δικαίωμα" και ήδη έχει εκτοξευθεί στις τάσεις του Youtube.

Ένα σημείο στο οποίο στάθηκε, τόσο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, όσο και ο Χάρης Βαρθακούρης ήταν η επιτυχία του τραγουδιού "Βράδια Αξημέρωτα", το οποίο είχε κυκλοφορήσει το 2002 και έκανε και πάλι πολύ μεγάλη επιτυχία από το 2018 και έπειτα.

Μάλιστα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε την ιστορία πίσω από όλο αυτό, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Υπήρχε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που εσυ εξαφανίστηκες. Το 2018, κάναμε ραδιόφωνο μια μέρα με τον Γιώργο και ένας ακροατής ζητά ένα τραγούδι. Εμείς δεν είχαμε το συγκεκριμένο και βάλαμε το "Βράδια Αξημέρωτα" και ξεκινά να παίζει το τραγούδι ασταμάτητα. Όλο αυτό έγινε ξαφνικά. Απο εκείνη την ημέρα, μας το ζητούσαν όλο και περισσότερο, είχαν τρελαθεί."

Ο Χάρης Βαρθακούρης, εκείνη την στιγμή, μίλησε για όλη αυτήν την εμπειρία του και το πως βίωσε όλη αυτή την επιτυχία, 16 χρόνια μετά, σε ένα τραγούδι που είχε τότε σταματήσει να ακούγεται συχνά. Ο τραγουδιστής ανέφερε χαρακτηριστικά: "Θυμάμαι αυτήν την περίοδο να την ζω.

Ξεκίνησα να λαμβάνω πολλά story στο Instagram, που ήταν 15 δευτερόλεπτα βίντεο. Τα έβλεπα και ήταν από όλες τις πόλεις της Ελλάδας. Την μια μέρα ήταν 20 βίντεο, την επόμενη 30 και όλο αυτό είχε μια συνέχεια.

Τα "Βράδια Αξημέρωτα" πάντα το έλεγα και πάντα μου το ζητούσαν. Αν με ρωτούσες σήμερα ποια θεωρώ την δική μου μεγάλη προσωπική επιτυχία, θα σου έλεγα αυτό το τραγούδι. Κυκλοφόρησε το 2002, έκανε και τότε επιτυχία, αλλά αυτό το πράγμα που έγινε 16 χρόνια μετά, δεν το περίμενα με τίποτα. Έγινε κολοσσιαία επιτυχία. Ήταν το μόνο τραγούδι, το οποίο ήταν στις μεγαλύτερες επιτυχίες του 2003 και του 2019"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved