Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Η γνωριμία με τον Μουρατίδη, οι γέννες και η σχέση με την πεθερά της
Showbiz

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Η γνωριμία με τον Μουρατίδη, οι γέννες και η σχέση με την πεθερά της

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, The 2Night Show και μίλησε για τη γνωριμία και τη σχέση της με τον Φάνη Μουρατίδη, τα παιδιά τους, αλλά και την σχέση με την πεθερά της.

 

Όσον αφορά την αρχή της σχέσης της με τον Φάνη Μουρατίδη, η ηθοποιός αποκάλυψε για το ταξίδι που τους έφερε κοντά: «Είχαμε πάει στα Χανιά για τα γυρίσματα της σειράς «Μπαμπά μην τρέχεις» μαζί με τον σκηνοθέτη, οι τρεις μας. Φτάνοντας στα Χανιά κάτι είχε γίνει με το ξενοδοχείο που δεν θυμάμαι και δεν υπήρχαν δωμάτια και μείναμε σε μια σοφίτα που είχε δύο δωμάτια, εγώ με τον Φάνη μείναμε στο ίδιο δωμάτιο περίπου, ήταν λες και το έκανε ο σκηνοθέτης μας επίτηδες»!

Και ανέφερε η ηθοποιός: «Υπήρχαν εποχές που μόλις είχα γεννήσει και δεν δούλευα. Δούλευε μόνο ο Φάνης, αυτό μέσα μου με πείραζε, μετά το ξεπέρασα. Ήμουν ενεργή στη δουλειά και ξαφνικά σε μια μέρα έμεινα σπίτι. Αυτό τότε με είχε πειράξει», είπε για την περίοδο που έγινε μητέρα.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους αναφέρθηκε και στην πεθερά της, για την οποία εξομολογήθηκε: "Η πεθερά μου είναι μια καταπληκτική πεθερά και μαμά. Την αγαπάω πάρα πολύ και δεν το λέω έτσι, το εννοώ, την αγαπάω πολύ. Μακάρι κι εγώ να αγαπηθώ έτσι, το εύχομαι γιατί θα αργήσει λίγο αυτό τα παιδιά είναι μικρά ακόμα".

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved