Πέτρος Φιλιππίδης: Χωρίς μάρτυρες υπεράσπισης στη δίκη που ξεκινά -  «Φοβούνται τη διαπόμπευσή τους»
Media

Πέτρος Φιλιππίδης: Χωρίς μάρτυρες υπεράσπισης στη δίκη που ξεκινά - «Φοβούνται τη διαπόμπευσή τους»

Ξεκινά την Παρασκευή, 18 Μαρτίου, η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος από τον περασμένο Ιούλιο στις φυλακές Τριπόλεως και αυτές τις μέρες έχει μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο συνήγορος υπεράσπισής του, o Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο Happy Day και τόνισε ότι ο ηθοποιός από την πρώτη στιγμή δηλώνει αθώος για όλες τις κατηγορίες.

Και επεσήμανε: «Η βασική κατηγορία του Πέτρου Φιλιππίδη έχει να κάνει με τον χαρακτήρα του. Όχι ότι είναι βιαστής αλλά ήταν ένας άνθρωπος αυστηρός κατά τη διάρκεια της δουλειάς του, και πολλές φορές προσβλητικός. Τον ενδιέφερε να υπάρχει ένα άριστο θεατρικό αποτέλεσμα. Να τον κατηγορήσουμε για τον χαρακτήρα του, αλλά δεν είναι βιαστής»!

Και σε άλλο σημείο τόνισε κ. Δημητρακόπουλος.: «Αυτή τη στιγμή έχω μιλήσει με πολλούς φίλους και διακεκριμένους ηθοποιούς από το περιβάλλον του Πέτρου Φιλιππίδη, με τους οποίους είχαμε συμφωνήσει να έρθουν να μιλήσουν, αλλά όλοι αυτοί ενώ ήθελαν να έρθουν, αλλά με το κλίμα που έχει δημιουργηθεί φοβούνται τη διαπόμπευση αλλά και να μη χάσουν τη δουλειά τους. Φτάσαμε στο σημείο που ο μάρτυρας φοβάται να μη χάσει τη δουλειά του».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved