Αγνώριστος ο Πέτρος Φιλιππίδης: «Είναι σκιά του εαυτού του, έχει χάσει πάνω από 25 κιλά»
Showbiz

Αγνώριστος ο Πέτρος Φιλιππίδης: «Είναι σκιά του εαυτού του, έχει χάσει πάνω από 25 κιλά»

Την Παρασκευή 18 Μαρτίου αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Δευτέρας (14-03) ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στους μάρτυρες κατηγορίας ενώ αποκάλυψε πως ο ηθοποιός έχει γίνει «σκιά του εαυτού» του καθώς έχει χάσει πάνω από 25 κιλά.

«Μάρτυρες κατηγορίας ισχύει ότι θα είναι η Εβελίνα Παπούλια, η Λένα Δροσάκη, η Κάτια Δανδουλάκη και η Χρύσα Παππά. Μας κοινοποιήθηκε ένα εξώδικό από κάποιες από τις καταγγέλλουσες ότι αυτές προτείνουν τις οι τέσσερες γυναίκες ως μάρτυρες κατηγορίας. Δεν προτείνονται από τον Εισαγγελέα. Προφανώς έχουν συνεργαστεί μαζί τους και θα καταθέσουν όσα έχουν ζήσει στις συνεργασίες τους. Φοβούνται να έρθουν να καταθέσουν για την προσωπικότητα του Πέτρου Φιλιππίδη, φοβούνται ότι θα έχουν επιπτώσεις», είπε. Σχετικά με την εικόνα του αποκάλυψε πως:

«Όπως με πληροφόρησε η γυναίκα του, πλέον ο Φιλιππίδης είναι σκιά του εαυτού του, έχει χάσει πάνω από 25 κιλά και ίσως αυτό να οφείλεται και στην αρρώστια που αντιμετωπίζει».

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη ξεκινά στις 18 Μαρτίου, με τον ηθοποιό να κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού και μία βδομάδα πριν την εκδίκαση της υπόθεσής του έχει μεταφερθεί στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Συνήθως οι μεταγωγές γίνονται 2-3 ημέρες μετά την δίκη, ωστόσο αυτή τη φορά έγινε μία βδομάδα νωρίτερα!

Μαζί στην ΣΤ πτέρυγα φυλακών Κορυδαλλού στο κελί Ζ1 είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης με τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Το πρωινό και τον Τάσο Τεργιάκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved