Elif: Η Μελέκ στη φυλακή -Η Κιγιμέτ χαροπαλεύει
Media

Elif: Η Μελέκ στη φυλακή -Η Κιγιμέτ χαροπαλεύει

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς Elif.

Η Κιγιμέτ, αφού καταφέρνει και κλείνει τη Μελέκ στη φυλακή, πέφτει και η ίδια θύμα των σχεδίων της και έπειτα από ένα τροχαίο καταλήγει σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Η Κιγιμέτ παγιδεύει τη Μελέκ και έτσι η οικογένεια Χακτανίρ και κυρίως η Χουμεϊρά και ο Κερέμ κατηγορούν την κοπέλα για προδοσία. Πιστεύουν ηώς εκμεταλλεύτηκε για προσωπικό της όφελος την υγεία, της Ματσιντέ και τη διώχνουν από την έπαυλη. Η Ελίφ τούς λέει πως η Μελέκ είναι μητέρα της, αλλά κανείς δεν την πιστεύει, και μη μπορώντας να αποδείξουν τη σχέση τους η μικρή μένει στην έπαυλη. Ο Κερέμ και η Χουμεϊρά εξηγούν στη Ματσιντέ πως η Μελέκ προσπάθησε να τους εξαπατήσει και να πάρει το σπίτι τους. Η γυναίκα δεν μπορεί να το πιστέψει, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να θυμηθεί την αλήθεια εξαιτίας της ασθένειάς της.

Ο Μαχίρ νιώθει τρομερά ένοχος για τον πόνο πόα προκάλεσε στη Μελέκ, σε αντίθεση με την Κιγιμέτ, η οποία αισθάνεται θριαμβεύτρια και καταστρώνει νέα σχέδια προκειμένου να απαλλαγεί μια για πάντα από τη Μελέκ. Η τελευταία κατηγορείται όχι μόνο για "εξαπάτηση αλλά και για προσπάθεια να σκοτώσει τη Ματσιντέ και η Κιγιμέτ, όπως θα δούμε, θα φτάσει την υπόθεση στα άκρα. Η Μελέκ βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Ασλί και είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς δεν μπορεί να αποδείξει την αθωότητά της αλλά και γιατί είναι ξανά μακριά από την κόρη της. Όμως τα δεινά της δεν έχουν τέλος. Λίγη ώρα μετά, η Αστυνομία πηγαίνει στο σπίτι της Ασλί και η Μελέκ συλλαμβάνεται και οδηγείται στη φυλακή με τις κατηγορίες της απάτης και της απόπειρας δολοφονίας.

Ο Μαχίρ ενημερώνεται για το συμβάν και Πηγαίνει αμέσως στο αστυνομικό τμήμα καθησυχάζοντας τη Μελέκ πως θα βρει τον καλύτερο δικηγόρο για να τη σώσει. Έξαλλος από θυμό, στη συνέχεια πηγαίνει στην έπαυλη για να ζητήσει εξηγήσεις για ό,τι συνέβη από τη μητέρα του, την οποία θεωρού υπεύθυνη. Ο Μαχίρ και η Κιγιμέτ τσακώνονται άσχημα και εκείνος δεν θέλει πια να είναι μέρος των σχεδίων της. Ο Μαχίρ αποφασίζει να πάει στην Αστυνομία και να ομολογήσει την αλήθεια για όλα όσα έχουν κάνει με τη μητέρα του. Η Κιγιμέτ τότε τρομοκρατείται και κάνει ό,τι μπορεί για να τον εμποδίσει. Ο Μαχίρ φεύγει και η Κιγιμέτ τρελαίνεται από φόβο και αγωνία και τον ακολουθεί με το αυτοκίνητο της. Ο άντρας φτάνει στο αστυνομικό τμήμα έτοιμος να πει τα πάντα και να βγάλει τη Μελέκ από τη φυλακή, αλλά δεν προλαβαίνει. Τον ενημερώνουν πως η μητέρα του λόγω της ταχύτητας που ανέπτυξε με το αυτοκίνητο, για να τον προλάβει, είχε ένα ατύχημα και βρίσκεται στο νοσοκομείο όπου χαροπαλεύει. Η Κιγιμέτ δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς τα τραύματα της είναι σοβαρά.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved