Δημήτρης Λιγνάδης: Ηχηρό «όχι» από το ΚΕΘΕΑ για την παράσταση – Η σκληρή ανακοίνωση
Media

Δημήτρης Λιγνάδης: Ηχηρό «όχι» από το ΚΕΘΕΑ για την παράσταση – Η σκληρή ανακοίνωση

Ηχηρό «όχι» από το ΚΕΘΕΑ στον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης δήλωσε την επιθυμία του να ανεβάσει θεατρική παράσταση μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, υπό την σκηνοθετική του ματιά προκειμένου να βοηθήσει οικονομικά την θεατρική ομάδα του ΚΕΘΕΑ.

Άμεση ήταν η απάντηση του Κέντρου για τα δημοσιεύματα που φέρουν τον Δημήτρη Λιγνάδη να ετοιμάζει παράσταση στις φυλακές και η απάντηση ήρθε μέσα από μια «σκληρή» ανακοίνωση.

«Το ΚΕΘΕΑ δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν αποδέχεται καμία τέτοιου είδους πρωτοβουλία και ούτε επιτρέπει την εκμετάλλευση του ονόματός του για τη δημιουργία εντυπώσεων στο πλαίσιο της εξελισσόμενης δίκης. Καμία τέτοια «πρόθεση ενίσχυσης», η οποία σε κάθε περίπτωση συγκρούεται με τις αρχές και τις αξίες του Οργανισμού, δεν έχει τεθεί υπόψη της Διοίκησης του ΚΕΘΕΑ ή του υπευθύνου του προγράμματός του στις φυλακές», αναφέρεται στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων.

Το πρωί της Πέμπτης (17-03) στην εκπομπή Super Κατερίνα σχολιάστηκε εκτενώς το θέμα με τον Πρόεδρο του ιδρύματος να δίνει την απάντησή του. «Κατηγορηματικά όχι, η ανακοίνωση καλύπτει όλες τις πτυχές», είπε μεταξύ άλλων.

Δες το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved