Showbiz

Δημήτρης Λιγνάδης: Η επιθυμία του να σκηνοθετήσει νέα θεατρική παράσταση στις φυλακές Κορυδαλλού!

Gossip-tv Team

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής "Το Πρωινό", ο Δημήτρης Λιγνάδης δήλωσε την επιθυμία του να ανεβάσει θεατρική παράσταση μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, υπό την σκηνοθετική του ματιά. 

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει μεταφερθεί πλέον στις φυλακές Κορυδαλλού, από την στιγμή που ξεκίνησε η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, σχετικά με τις καταγγελίες που τον αφορούν.

Το πρωί της Τρίτης (15-3) η εκπομπή "Το Πρωινό" παρουσίασε μια αποκλειστική είδηση, η οποία αφορά τον Δημήτρη Λιγνάδη και τα όλα όσα έχει ζητήσει από την διεύθυνση των φυλακών Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει αιτηθεί να σκηνοθετήσει μια νέα θεατρική παράσταση στις φυλακές Κορυδαλλού. Ο ίδιος μάλιστα τον Νοέμβριο του 2021 είχε ανεβάσει μια θεατρική παράσταση στις φυλακές Τρίπολης, με τίτλο “Η απελευθέρωση της Τριπολιτσάς», υπό την σκηνοθετική του επιμέλεια.

Αυτήν την φορά, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης ζήτησε να βοηθήσει οικονομικά την θεατρική ομάδα του ΚΕΘΕΑ, η οποία στο παρελθόν έχει ανεβάσει διάφορες θεατρικές παραστάσεις.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved