Media

«Χείμαρρος» ο Γιώργος Γεωργίου: «Ο Γιώργος Κιμούλης τελείωσε, αυτή είναι η καλύτερη τιμωρία»

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Γεωργίου μίλησε  στο Πρωινό για τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Γιώργο Κιμούλη και ήταν «χείμαρρος»!

Αρχικά ανέφερε: «Με τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν έπεσα τόσο από τα σύννεφα, γιατί είχα προσωπική άποψη για τον χαρακτήρα του. Να ξαναπαίξει στο θέατρο; Δε νομίζω. Και να ξαναπαίξει δεν νομίζω να πάει να τον δει κανείς.»!

Και πρόσθεσε: «Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Έχεις ένα βίτσιο; Πήγαινε με ενήλικους. Τα πιτσιρίκια; Τους τάζεις ότι θα τους κάνεις πρωταγωνιστές;»!

Ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης, είπε: «Έκανε και αγωγή ο Γιώργος Κιμούλης και ζητάει 1,2 εκ. ευρώ. Δύο σεζόν δεν δούλεψε και έχασε 1,2 εκ. ευρώ; Ούτε ο πρωθυπουργός να ήταν, ο τρελαμένος. Και ο Γιώργος Κιμούλης τελείωσε. Αυτή είναι η καλύτερη τιμωρία. Η κοινή γνώμη.

Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι ένας σπουδαίος κωμικός, αυτό δεν μπορούμε να του το αφαιρέσουμε. Τώρα, η διαστροφή του αυτή, αν είναι κολάσιμη ή δικάσιμη δεν το γνωρίζω. Τιμωρία είναι. Να αφαιρεθούν οι σκηνές από μία ταινία που έχεις κοπιάσει να την κάνεις γιατί το όνομά σου έχει αμαυρωθεί…»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved