Media

Λένα Παπαληγούρα: «Τα παιδιά μου ήρθαν και άλλαξαν όλη την ζωή και την κοσμοθεωρία μου»

Gossip-tv Team

Η Λένα Παπαληγούρα προχώρησε σε μια σπάνια εξομολόγηση και μίλησε για την οικογένειά της, την απόφαση να γίνει ηθοποιός, αλλά και για το έλληνικό #metoo. 

H αγαπημένη ηθοποιός παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή του MEGA "Τι λες τώρα" και την Κατερίνα Καραβάτου.

Η Λένα Παπαληγούρα υπήρξε άκρως αποκαλυπτική, μιλώντας για τον καθοριστικό ρόλο, που έχουν παίξει στην ζωή της τα παιδιά της, αλλά και ο άνδρας της, τον οποίο και χαρακτήρισε ως έναν φανταστικό πατέρα, που την βοηθάει στα πάντα και προσπάθούν μεταξύ τους να συμπληρώνουν κάθε φορά της ισορροπίες.

Όσον αφορά την οικογένειά της, η Λένα Παπαληγούρα ανέφερε: «Τα παιδιά μου είναι τεράστιο φως στη ζωή μου. Ήρθαν και μου άλλαξαν τον τρόπο που έβλεπα τα πράγματα...Έρχεται αυτό το θείο πλάσμα, το παιδί, στον κόσμο και σου δίνει τρία χαστούκια και σταματάς να ασχολείσαι με τον εαυτό σου... Δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς οικογένεια, με την έννοια του μοιράσματος. Στο μυαλό μου υπήρχε η επιθυμία να δω τον εαυτό μου σαν μητέρα, αλλά ήταν στο επίπεδο του φαντασιακού»

Για την απόφασή της να γίνει ηθοποιός, η ίδια ανεφερε: «Γενικά όλα τα σημαντικά πράγματα στη ζωή μου έχουν προκύψει ήσυχα. Και η επιλογή του επαγγέλματος δεν ήταν κάτι που προκάλεσε στην οικογένειά μου. Έγινε σιγά – σιγά, έχω μια ζωγραφιά από την α’ δημοτικού που λέει “όταν μεγαλώσω θα γίνω ηθοποιός”... Σίγουρα το διαζύγιο των γονιών μου με επηρέασε με έναν τρόπο, απλώς όταν δύο άνθρωποι δεν τα βρίσκουν είναι καλύτερα να χωρίζουν»

«Όταν έμαθα για τον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη έπαθα μεγάλο σοκ, τεράστια στεναχώρια και πολύ μεγάλο θυμό. Είναι άλλο να ακούς κάποιες φήμες και άλλο να βλέπεις να μιλούν πρόσωπα που έπαθαν πράγματα. Ελπίζω η κοινωνία μας να μάθει να δίνει χώρο σε όλους τους ανθρώπους που έπαθαν, να μιλήσουν και η πολιτεία να μεριμνήσει να θεσπιστούν νόμοι για να μην υπάρχουν θύματα. Έχει αξία αυτό που έγινε στο θέατρο, αλλά καλό θα είναι να γίνει και σε άλλες δουλειές και να μπουν και εκεί όρια»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved