Λένα Παπαληγούρα: «Δεν θα μπορούσα να φανταστώ να μην έχω οικογένεια»
Showbiz

Λένα Παπαληγούρα: «Δεν θα μπορούσα να φανταστώ να μην έχω οικογένεια»

Ταλαντούχα και πολύπλευρη, ευγένεια και βαθιά σκέψη, η χαρισματική Λένα Παπαληγούρα έχει στόφα πρωταγωνίστριας που ποτέ δεν επαναπαύεται.

H ίδια σε συνέντευξή της μίλησε για τα κινηματογραφικά σχέδια της για τον αν προσέχει την εμφάνιση της και αν επεδίωκε να κάνει οικογένεια ή την ενέπνευσε ο σύντροφος της.

Κινηματογραφικά, τι ετοιμάζεις;

Έκανα μια ταινία μικρού μήκους, σε σκηνοθεσία του Θανάση Νεοφώτιστου, που τον πιστεύω πολύ. Αφορά τη ζωή μιας αεροσυνοδού, μέσα από την πολύ ωραία ματιά του Θανάση, που ήταν για εμένα μια πολύ αποκαλυπτική εμπειρία και χαίρομαι πολύ που θα ταξιδέψει άμεσα σε φεστιβάλ του εξωτερικού. Συζητάω και μια μεγάλου μήκους. Ελπίζω να γίνει.

Σε απασχολεί η εικόνα σου; Προσέχεις την εμφάνιση σου;

Οχι πολύ, προσέχω κυρίως όταν έχω να κάνω κάποιο ρόλο. Βέβαια, γυμνάζομαι και για να είμαι σε ετοιμότητα πάνω στη σκηνή και επειδή μου αρέσει. Και μου αρέσει να χαζεύω ρούχα, να ντυθώ να πάω κάπου ωραία, αλλά τώρα με τα παιδιά δεν πολυπρολαβαίνω, είμαι συνέχεια με τη φόρμα. Η έξοδος μας είναι στην παιδική χαρά! Το απολαμβάνω, όμως.

Τι επιζητάς για τις στιγμές χαλάρωσης;

Τους αγαπημένους μου ανθρώπους. Αυτοί με ξεκουράζουν. Και ο σύντροφος μου, βέβαια, που χαλαρώνουμε πολύ ωραία όταν βρίσκουμε λίγο χρόνο μαζί.

Επεδίωκες να κάνεις οικογένεια ή σε ενέπνευσε ο σύντροφος σου;

Από μικρή το ήθελα, γιατί πιστεύω ότι, αν δεν μοιράζεσαι τη ζωή, είναι πολύ μάταια όλα. Ολα τα άλλα έχουν περιορισμένη χαρά, ενώ η συντροφικότητα σου δίνει μια χαρά διαρκείας. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ να μην έχω οικογένεια, αλλά σίγουρα σου το εμπνέει και ο άνθρωπος. Μόλις γνώρισα τον άνδρα μου, ήταν μια κοινή μας απόφαση.

Όταν τελειώσει όλο αυτό με την πανδημία, τι ονειρεύεσαι να κάνεις;

Να πάρω αγκαλιά τους αγαπημένους μου ανθρώπους και να κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι. Να μην έχουμε 24 ώρες το 24ωρο αγωνία για την υγεία, τη δική μας και των αγαπημένων ας. Να γιορτάσουμε ελεύθεροι.

Πηγή:RealLife

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved