Ένταση στο Πρωινό με τις δηλώσεις της Καγιά στο gossip-tv – Απίστευτες ατάκες Σκορδά – Λιάγκα!
Media

Ένταση στο Πρωινό με τις δηλώσεις της Καγιά στο gossip-tv – Απίστευτες ατάκες Σκορδά – Λιάγκα!

Να σας θυμίσουμε ότι η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε στην Διονυσία Ζαπατίνα: «Είμαστε σε συνεχείς συζητήσεις με το κανάλι για διάφορα πράγματα. Δεν μπορώ να σου πω όχι, δεν μπορώ να σου πω ναι, γιατί ακόμα δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Αν το επιτρέπει το πρόγραμμα -γιατί δεν μπορώ να σου κρύψω ότι αυτό το πρόγραμμα το οποίο ακολουθούσαμε στο GNTM να δουλεύω από τον Μάιο μέχρι τον Νοέμβριο non stop χωρίς διακοπές, δεν θα το έκανα. Αν καταφέρει να αλλάξει κάτι στον προγραμματισμό και γίνουν τα πράγματα λίγο πιο κανονικά, θα το σκεφτόμουν.»!

Μετά το απόσπασμα που προβλήθηκε στο Πρωινό, η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα «αρπάχτηκαν» on air!

Ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε: «Απ΄ ότι καταλαβαίνω θα σταματήσουν τα γυρίσματα για ένα μήνα το καλοκαίρι και θα πει η Βίκυ Καγιά το ναι… και αν με ρωτά εμένα – θα πεις ποιος είμαι εγώ να με ρωτήσει, εγώ θα πω θα έλεγα να πει το ναι, γιατί έκανε λάθος που πήγε στο Dancing…».

Και η Φαίη Σκορδά τον διέκοψε και του είπε: «Η Βίκυ κάνει μία εκπομπή εδώ και χρόνια που είναι πάρα πολύ πετυχημένη (shopping star). To ότι δεν συζητιέται στις εκπομπές γιατί είναι άλλο το ύφος της, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και ότι έχει ωραία γυρίσματα, έχει ένα σταθερό κοινό! Δεν μπορούσε με τα παιδιά της, με την οικογένειά της και να κάνει και εκείνο και αν είναι και στο GNTM, κουράστηκε…»!

Και ο Γιώργος τόνισε: «Φαίη, η Καγιά κάνει επιτυχία μεγάλη σε ότι έχει σχέση με τη μόδα και το μεσημεριανό είναι μόδα και το GNTM είναι μόδα…».

Η Φαίη του απάντησε: «Μα, δεν άντεχε σωματικά…»!

Και σε έντονο ύφος ο παρουσιαστής της είπε: «Ε, γι' αυτό θα γυρίσει εκεί που πέτυχε… Και το Next Top Model πήγε χειρότερα χωρίς την Καγιά και οι δύο έχασαν…»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το πρωινό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved