SHOWBIZ O’CLOCK • ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 25

Η Βίκυ Καγιά στο Showbiz o’clock

00.00/36:20

It’s showbiz time! Τα πιο γνωστά ονόματα της ελληνικής showbiz έρχονται στο στούντιο με τη Διονυσία Ζαπατίνα και αποκαλύπτονται όπως δεν τους έχετε ξανακούσει.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ PODCAST

Spotify Apple Google

SHOWBIZ O’CLOCK - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Showbiz

Showbiz o’clock:Η Βίκυ Καγιά για πρώτη φορά αποκαλύπτει αν υπάρχει ενδεχόμενο να επιστρέψει στο GNTM

Ένα από τα πιο πετυχημένα και γνωστά πρόσωπα της μόδας φιλοξενούμε σήμερα στο Podcast του Gossip-tv.gr Showbiz o’clock, την εντυπωσιακή παρουσιάστρια-επιχειρηματία-μοντέλο-μαμά, Βίκυ Καγιά.

Λίγο μετά το τέλος του DWTS που ναι μεν πήγε σε νούμερα όπως ίσως θα ήθελαν και διανύοντας την 6η χρονιά του εξαιρετικά πετυχημένου Shopping Star, η Βίκυ Καγιά μιλάει για όλα.

Τι γεύση της άφησε το χορευτικό Show και πόσο μετράνε τα νούμερα για την ίδια; Τι περίμενε όταν υπέγραψε για να παρουσιάσει το Shopping Star και πόσο έχει εκπλαγεί και η ίδια με την ως τώρα πορεία του;

Οι αλλαγές στον χώρο του modelling, το diversity, τα social media, η στιγμή που κατάλαβε πως η νομική δεν ήταν δικό της όνειρο αλλά της… φαμίλιας. Η στάση της οικογένειάς της όταν αποφάσισε να φύγει στο εξωτερικό που δεν δικαιολογεί, η λέξη που έχει βγάλει εδώ και χρόνια από την καθημερινότητά της και σε τι χρησιμεύει τελικά η γνώση της μόδας σε ένα μοντέλο και την κάνει να εκνευρίζεται τόσο πολύ με τα νέα παιδιά που δηλώνουν άγνοια.

Η ζωή της ως μαμά, αλλά και το «κόλπο» του άντρα της για να τη βλέπει συχνά πριν ξεκινήσει η σχέση τους που της έσπασε τα νεύρα, αλλά και ποιος «κερδίζει» στις διαφωνίες τους.

Και τέλος η αποκάλυψη για το αν συζητάει να επιστρέψει στο GNTM και με τι συνθήκες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved