Μιχάλης Μητρούσης: Η σχέση με την κόρη του Μαρίλια, η νέα του σύντροφος και η συνεργασία τους
Media

Μιχάλης Μητρούσης: Η σχέση με την κόρη του Μαρίλια, η νέα του σύντροφος και η συνεργασία τους

Ο Μιχάλης Μητρούσης και η κόρη του, Μαρίλια, μιλούν στην «Ελένη» για την τρυφερή σχέση τους, τον τρόπο που αντιμετώπισε την πρώτη της σχέση στην εφηβεία, τη νέα του σύντροφο και τη συνεργασία τους στο θέατρο.

Ο Μιχάλης Μητρούσης μίλησε για την σχέση του με την κόρη του.

«Είμαστε και φίλοι εκτός από «μπαμπάς και κόρη». Είμαι κοντά στην κόρη μου από την ώρα που γεννήθηκε. Όταν η Μαρίλια έκανε την πρώτη της σχέση στην εφηβεία το θεώρησα πολύ λογικό. Έχει μεγαλώσει σωστά και ξέρει τί να κάνει», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

«Η Μαρίλια έχει αγωγή από τη μαμά της, η οποία είναι νούμερο ένα γυναικά και ηθοποιός. Η Μαρίλια ήταν 12 ετών όταν χωρίσαμε με την μαμά της. Δεν είχαμε δυσκολία να της το πούμε. Δεν είναι εύκολο να λες την αλήθεια. Το ρισκάρεις», πρόσθεσε.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε η κόρη του Μιχάλη Μητρούση, Μαρίλια, για τον πατέρα της αλλά και την σύντροφό του.

«Ο μπαμπάς μου ξέρει τα προσωπικά μου και η μαμά μου μπορεί να μην τα ξέρει. Θέλω την έγκριση του μπαμπά μου για τον σύντροφό μου! Η σύντροφος του μπαμπά μου για μένα είναι οικογένειά μου. Θέλω να είναι ευτυχισμένος», δήλωσε μεταξύ άλλων η Μαρίλια Μητρούση.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως δεν θα ήθελε να ασχοληθεί με το θέατρο. Συγκεκριμένα επεσήμανε πως, «αρχικά δεν ήθελα να ασχοληθώ με το θέατρο, γιατί φοβόμουν τη σύγκριση με τους γονείς μου».

«Μικρή ένιωθα ότι οι συμμαθητές μου παραγκωνίζουν την προσωπικότητα μου όταν με ρωτούσαν για τον μπαμπά μου», κατέληξε λέγοντας.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved