Το Sadakatsiz έρχεται στον ΣΚΑΪ – Νέα τουρκική δραματική σειρά
Media

Το Sadakatsiz έρχεται στον ΣΚΑΪ – Νέα τουρκική δραματική σειρά

Ο ΣΚΑΪ, σύντομα, πρόκειται να εντάξει στο πρόγραμμα του μία νέα τουρκική δραματική σειρά. Αυτή φέρει τον τίτλο «Sadakatsiz».

Είναι βασισμένη στο βρετανικό φορμάτ «Doctor Forest» και εμπεριέχει πολύ έντονο το ψυχολογικό στοιχείο.

Οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ θέλουν να ενισχύσουν περισσότερο το πρόγραμμα τους και για αυτόν τον λόγο ετοιμάζουν διάφορα πρότζεκτ που θα δούμε σταδιακά να κάνουν την εμφάνιση τους στη μικρή οθόνη. Ένα από αυτά, είναι η έλευση του τουρκικού δραματικού σίριαλ «Sadakatsiz» (μτφρ. «Άπιστος»), που είναι βασισμένο στο βρετανικό, φορμάτ «Doctor Forest». Η νέα σειρά πρόκειται να κάνει πρεμιέρα άμεσα στο πρόγραμμα του σταθμού και θα προβάλλεται καθημερινά.

Στο βασικό καστ ανήκουν κάποιοι ηθοποιοί που έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν κρι έχουν αγαπηθεί από τους τηλεθεατές. Αυτοί είναι οι Τζανοού Ντερέ, Τζανέρ Τζινιορούκ, Μίλις Σεζέν, Μπερκάι Ατές, Ασλί Ορκάν κ.ά. Η ιστορία είναι εμπνευσμένη από τον αρχαιοελληνικό μύθο της Μήδειας- μίας αδικημένης συζύγου που σκοτώνει τα παιδιά της και δεν διστάζει επίσης να δηλητηριάσει τη νέα γυναίκα του συζύγου της. Στη γειτονική Τουρκία, η σειρά έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2020 και έκτοτε προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία στο Kanal D, ενώ και άλλες χώρες έχουν εξασφαλίσει τα δικαιώματα είτε για να την προσαρμόσουν στα δικά τους δεδομένα είτε για να προβάλουν τη βρετανική εκδοχή.

Η υπόθεση

Η ιστορία έχει στο επίκεντρο τoν γιατρό Άσια, η οποία ζει μια ήρεμη και ευτυχισμένη ζωή με τον σύζυγο της, Βολκάν, και τον γιο γιο, Αλί. Μόνο που κάποια στιγμή όλα αλλάζουν ριζικά. Συγκεκριμένα, η γυναίκα βρίσκει μία τρίχα στο κασκόλ του συζύγου της και υποψιάζεται πως την απατά. Η Άσια, δείχνει αποφασισμένη να ανακαλύψει με κάθε τρόπο όλη την αλήθεια. Εκτοτε, μάλιστα αντιμετωπίζει έντονα προβλήματα, φτάνοντας ακόμη και σκι πρόθυρα της παράνοιας. Το κυνήγι της αλήθειας είναι επίπονο, αγωνιώδες και συναρπαστικό για εκείνη, καθώς τίποτε από όσα πίστευε δεν μοιάζει να είναι πραγματικότητα. Πολύ σύντομα, η Άσια θα βρεθεί σε ένα δίλημμα. Πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στο να σώσει τον γάμο της με τον Βολκάν ή να εκδικηθεί τον άπιστο σύζυγο της και κατ’ επέκταση την ερωμένη του.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved