Total Blackout: Γέλιο μέχρι δακρύων με τον Ράπτη και τις τσιρίδες των Λαπάτη-Ελευθερίου-Παναγιώταρου
Media

Total Blackout: Γέλιο μέχρι δακρύων με τον Ράπτη και τις τσιρίδες των Λαπάτη-Ελευθερίου-Παναγιώταρου

Χαμός για ακόμα ένα βράδυ μέσα στο απόλυτο σκοτάδι για τους παίκτες του Total Blackout που απόψε (17/3) ήταν γνωστοί και πολύ επιτυχημένοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί!

Ο Παναγής Τζωρτζάτος με την Βερίνα Ευαγγέλου, η Φελίσια Λαπάτη με τον Κώστα Μαλιάτση, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με την Ελευθερία Ελευθερίου και ο Νικόλας Ράπτης με την Αντιγόνη Βιντιάδη, έπαιξαν με ταχύτητα, συντονισμό, πολλές φωνές και γέλια, για να μας κάνουν να περάσουμε καλά αλλά και να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο που διατίθεται για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η πρώτη δοκιμασία των ζευγαριών χάρισε πραγματικά πολύ γέλιο στους τηλεθεατές με τη Φελίσια Λαπάτη να έχει... επική συνάντηση με... κατσαρίδες. Δείτε την αντίδρασή της όταν τις ακούμπησε:

Η Ελευθερία και η Αλεξάνδρα πάλι έδειξαν να το καταευχαριστιούνται όταν διαπίστωσαν πως μέσα στη γυάλα είχε μασέλες. Δείτε την αντίδρασή τους:

Στη δεύτερη δοκιμασία κατά την οποία οι παίκτες έπρεπε να μαντέψουν το ύψος και το βάρος τεσσάρων τελείως διαφορετικών ανθρώπων μέσα στο σκοτάδι, το γέλιο έγινε ακόμα πιο... έντονο!

Αρκεί μόνο να δείτε το παρακάτω βίντεο με την περιγραφή του Μαλιάτση για τον... Κολοσσό της Ρόδου που πίστευε ότι έχει μπροστά του:

Ακόμα πιο απολαυστικός όμως ήταν ο Ράπτης ο οποίος όταν έφτασε στον πολίστα με τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς, τον αποθέωσε και άρχισε να τον... φιλάει! Γέλιο μέχρι δακρύων όταν δείτε το παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved