στΟργή: Εντατικά γυρίσματα για τη νέα σειρά του ΣΚΑΪ
Media

στΟργή: Εντατικά γυρίσματα για τη νέα σειρά του ΣΚΑΪ

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν τα γυρίσματα της καινούριας δραματικής σειράς του ΣΚΑΪ «στΟργή», που θα προβληθεί την ερχόμενη σεζόν.

Το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας διαδραματίζεται σε ένα ψυχοθεραπευτικό κέντρο, το οποίο για τις ανάγκες των γυρισμάτων έχει «στηθεί» σε κτήρια των βορείων προαστίων της Αττικής.

Το βασικό πρόσωπο είναι η ψυχίατρος Μαργαρίτα Καλογεροπούλου την οποία θα ενσαρκώσει η Μαρία Ναυπλιώτου, και στο γραφείο της «ξεδιπλώνονται» σύγχρονες και τραυματικές ιστορίες ανθρώπων, όπως μιας μεσήλικα που αποπειράται να αφαιρέσει την ίδια της τη ζωή, μιας οικονομολόγου που μαθαίνει πως όλη της η ζωή είναι ένα ψέμα, μιας γυναίκας καριέρας που κρύβει κάτω από τα μαύρα της γυαλιά τα μελανιασμένα της μάτια.

Σε μια εποχή όπου η οργή έγινε μάστιγα και η ενδοοικογενειακή βία είναι σε έξαρση, η «Γιατρός», όπως την αποκαλούν όλοι, προσπαθεί να οδηγήσει τους ανθρώπρυς αυτούς και πολλούς ακόμα στη βαθύτερη αιτία του προβλήματος της βίας, μέσα από το μονοπάτι της αυτογνωσίας. Η ματιά και οι απόψεις της Μαργαρίτας Καλογεροπούλου μέσα από τη «στΟργή» μπορεί να ανοίξουν και στους τηλεθεατές καινούρια μονοπάτια σκέψης, αλλά και να αποστιγματίσουν την ψυχοθεραπεία, που για κάποιους εξακολουθεί να είναι ταμπού!

Πηγή:Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved