Άκρως αποκαλυπτική η Αλιφέρη: «Παιζόταν η ζωή μου, ήμουν σε καταστολή για μέρες»
Media

Άκρως αποκαλυπτική η Αλιφέρη: «Παιζόταν η ζωή μου, ήμουν σε καταστολή για μέρες»

Η Μαρία Αλιφέρη παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη.

Η Μαρία Αλιφέρη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο αρκετά σοβαρό ατύχημα που είχε αλλά και στην Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Αρχικά η ηθοποιός δήλωσε:«Βγαίνοντας από το νοσοκομείο όταν παιζόταν η ζωή μου, είπα κάτι που ίσως ήταν τολμηρό κι επιπόλαιο. Σε μια συνέντευξη είπα εύχομαι όποιος το αντέχει, να του συμβεί κάτι τέτοιο. Ήταν τραβηγμένο αλλά εγώ το εννοούσα. Επιβεβαιώθηκα ότι είμαι περαστική, οπότε αυτό με κάνει να μην είμαι άδικη. Όταν το συνειδητοποιείς, κοιτάς να κάνεις κάτι καλύτερο και τελειώνουν τα μίση και τα πάθη. Έτσι ζούσα, έτσι πίστευα. Σκέφτηκα μήπως ήταν τολμηρή αυτή η φράση αλλά ήμουν στη ζέστη της εμπειρίας».

Και πρόσθεσε:«Πήγα κι ήρθα. Όχι το τούνελ Θα πω ένα. Ήμουν σε καταστολή για μέρες κι είχα πλήρη επίγνωση τους ποιος έρχεται, ποιος φεύγει και τι λέει. Που κανονικά δεν επικοινωνείς. Έτσι συνέβησαν. Μάλιστα είχα πιο καθαρή εικόνα κι αίσθηση των ανθρώπων. Στην καθημερινότητά μας μπαίνουν οι έγνοιες μας και παρεμβολές αλλά εκεί είχα πιο καθαρή, κυκλική εικόνα. Σαν να είχες θολά γυαλιά και καθάρισαν» συμπλήρωσε η Μαρία Αλιφέρη.

Λίγο αργότερα μίλησε και για την Αλίκη Βουγιουκλάκη:«Στην μεγάλη μου περιοδεία, ήταν ο καημός της Αλίκης Βουγιουκλάκη γιατί ήμουν η μόνη που έσπασα όλα τα ταμεία από τα εισιτήρια. Ήξερε τα πάντα για μένα η Αλίκη. Γνωριστήκαμε στην αρχή της καριέρας μου και στο τέλος… είναι μια ιδιαίτερη ιστορία, ίσως την πω μια άλλη φορά».

Και συνέχισε: «Είναι μεγάλο το story μου με την Αλίκη, θα φάμε όλη την εκπομπή. Είχε απ’ όλα μέσα η ιστορία μας, έκλεισε όμως πολύ ωραία. Όλα στη ζωή μου κλείνουν ωραία επειδή δουλεύω στο δρόμο, δεν βιάζομαι να αποκεφαλίσω ανθρώπους, να μαστιγώσω τον εαυτό μου. Επεξεργάζομαι αυτό που θέλω και κάποια στιγμή έρχεται η απάντηση».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved