Masterchef: Αποχώρησε ο «Μπόμπαινας» και ορισμένοι παίκτες έστησαν «πάρτι»
Media

Masterchef: Αποχώρησε ο «Μπόμπαινας» και ορισμένοι παίκτες έστησαν «πάρτι»

MasterChef: Μετά από την ψηφοφορία των Μπλε, ο Δημήτρης, η Φανή και ο Σταύρος οδηγήθηκαν σε μαγειρική μονομαχία, με σκοπό την παραμονή τους στον διαγωνισμό. 

Η χαμένη ομάδα στην Ομαδική Δοκιμασία του Masterchef ήταν η μπλε, για τέταρτη συνεχόμενη φορά, η οποία έπρεπε να καταλογίσει τις ευθύνες και αυτής της ήττας και να ψηφίσει ανάλογα.

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης, ως αρχηγός της ομάδας, όρισε ως πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση τον Σταύρο Λορέντζο ενώ ο Νικήτας Μπατσικούρας κατάφερε να κερδίσει στη Δοκιμασία Ασυλίας και μπορούσε να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του.

Μετά την ψηφοφορία μαζί με τον Σταύρο, κλήθηκαν να μαγειρέψουν η Φανή και ο Δημήτρης. Έτσι οι υποψήφιοι έπρεπε να αντιγράψουν, όσο καλύτερα μπορούσαν, το πιάτο των καταξιωμένων pastry chef Γιάννη Κίκιρα και Ευγένιου Βαρδακαστάνη.

Δείτε το βίντεο

Για να τα καταφέρουν έπρεπε να ακολουθήσουν πιστά τη συνταγή και να επιδείξουν ψυχραιμία και συγκέντρωση, αφήνοντας πίσω τους τη συναισθηματική φόρτιση της ψηφοφορίας.

Μετά από την δοκιμασία και ενώ και οι τρεις τους προσπάθησαν πολύ, το αποτέλεσμα ήταν εκείνο που ευνόησε τους Σταύρο και Φανή, ενώ εκείνος που αποχώρησε ήταν ο Δημήτρης Ταιρϊδης, μιας και είχε τις περισσότερες αστοχίες.

Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved