Σασμός spoiler: Ο Αστέρης καταρρέει μέσα στη φυλακή – Το φρικτό νέο που θα τον τσακίσει!
Media

Σασμός spoiler: Ο Αστέρης καταρρέει μέσα στη φυλακή – Το φρικτό νέο που θα τον τσακίσει!

Σασμός spoiler: Όσο η Αργυρώ προσπαθεί να γυρίσει σελίδα στη ζωή της, ο Αστέρης παραμένει στη φυλακή και βασανίζεται από τύψεις που η Καλλιόπη ήταν αυτή που στάθηκε αφορμή για το φευγιό της από την Κρήτη.

Ο Αστέρης νιώθει πως χάνει οριστικά την Αργυρώ ενώ ένα αναπάντεχο νέο έρχεται για να τον τσακίσει και να τον βυθίσει σε στην απόγνωση. Οι στιγμές για τον ήρωα θα είναι ακόμη βασανιστικές αφού ο Καραπάνος του μεταφέρει ένα νέο φρικτό.

Σύμφωνα με τα spoilers ο Αμερικάνος ομολογεί για τον φόνο του Στεφανή παρά το γεγονός ότι δεν έχει καμία σχέση, το κάνει όμως καθώς πρέπει να «ξεπληρώσει» άλλα χρέη.

Την ίδια ώρα το νέο φτάνει στις φυλακές με τον Καραπάνο να το ανακοινώνει στον Αστέρη, ο οποίος στο άκουσμα αυτού του φρικτού νέου καταρρέει καθώς αντιλαμβάνεται πως τελικά ο Πετρής δεν είχε καμία ανάμειξη με το φονικό του Στεφανή και πως άδικα τον… σκότωσε!

Τι θα δούμε τη Δευτέρα

Η επερχόμενη άφιξη του Νικηφόρου στο χωριό πυροδοτεί ένταση ανάμεσα στη Βασιλική και τον Μαθιό. Θα αποκαλύψει ο Μαθιός στον νεαρό τη σχέση τους; Στο μεταξύ ο Γεράσιμος έχει ξεσκεπάσει το καρφί που τόσο καιρό είχανε ανάμεσά τους και ο Αντώνης καλείται να διαχειριστεί αυτήν την οδυνηρή αποκάλυψη.

Η Άσπα παίρνει μία απόφαση που θα αλλάξει την καθημερινότητά της, ενώ ο Σταύρος προσπαθεί απεγνωσμένα να βοηθήσει τον Βαγγέλη να ξεφύγει από τον κόσμο του τζόγου. Σύντομα, ωστόσο, θα διαπιστώσει ότι κινδυνεύει και ο ίδιος να χάσει περισσότερα απ’ όσα φαντάζεται...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved