Σασμός: Η σκηνή που ο Νικηφόρος μαθαίνει για Μαθιό-Βασιλική έβαλε φωτιά στο Twitter! Επικά σχόλια!
Media

Σασμός: Η σκηνή που ο Νικηφόρος μαθαίνει για Μαθιό-Βασιλική έβαλε φωτιά στο Twitter! Επικά σχόλια!

Σασμός: Αύριο θα παρακολουθήσουμε τη σκηνή που ο Μαθιός επιτέλους αποκαλύπτει στον Νικηφόρο, γιο της Βασιλικής, ότι έχει σχέση μαζί της. 

Το στιγμιότυπο που έπαιξε στο τρέιλερ του αυριανού επεισοδίου που προβλήθηκε στο τέλος του αποψινού (21/3) δεν θα μπορούσε παρά να βάλει φωτιά στο Twitter με τους περισσότερους χρήστες να σχολιάζουν την έκφραση έκπληξης του Νικηφόρου την ώρα που ακούει μία τέτοια είδηση.

"Τη μάνα σου την αγαπώ, μόνο αυτήν αγάπησα. Καμία άλλη" του είπε ο Μαθιός και ο Νικηφόρος έμεινε να τον κοιτάει και να μην βγάζει λέξη, τουλάχιστον μέχρι το σημείο που μας επέτρεψε να παρακολουθήσουμε το τρέιλερ.

Η συγκεκριμένη σκηνή ήταν ο κρυφός... πόθος των τηλεθεατών που ήθελαν να δουν επιτέλους αυτόν τον έρωτα να βγαίνει στο φως με όποιο κόστος.
Και δεν είναι μόνο αυτή η σκηνή που είδαμε στο τρέιλερ για το αυριανό επεισόδιο. Ο Τάσος δεν μπορεί να συγχωρέσει τη Σοφία για την απιστία της και τη ρωτάει ευθέως για τον άντρα που τη μοιραζόταν τόσον καιρό.

Η Άσπα στο μεταξύ έκανε αυτό το ταξίδι στα Γιάννενα για να βρει την Αργυρώ και τη θεία της, τη Μαρίνα που έχουν εγκατασταθεί εκεί. Μάλιστα, ζητάει από την ξαδέλφη της να πάνε βόλτα στα Ζαχοροχώρια για να τα δει από κοντά. Και εκείνη ρωτάει τον Σταύρο πώς θα μπορούσαν να βρεθούν εκεί. Εκείνος λοιπόν αυτοπροτείνεται να τις πάει εκείνος και να τους γνωρίσει τις ομορφιές της περιοχής.

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του αυριανού επεισοδίου και παρακάτω tweets από τον... χαμό που προκάλεσαν τα πλάνα που παρακολουθήσαμε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved