Σασμός: Θανάσης Πατριαρχέας: Ανέβασε backstage φωτογραφίες από τη δίκη του Αστέρη!
Showbiz

Σασμός: Θανάσης Πατριαρχέας: Ανέβασε backstage φωτογραφίες από τη δίκη του Αστέρη!

Σασμός: Ο Θανάσης Πατριαρχέας, με σχετικό του ποστ στο Instagram θέλησε να δώσει τα πρώτα πλάνα από την δίκη του Αστέρη, με τους συμπρωταγωνιστές του να χαμογελούν στην κάμερα. 

Η πολυαναμενόμενη δίκη του Αστέρη πλησιάζει και οι φανατικοί τηλεθεατές της τηλεοπτικής σειράς περιμένουν πως και πως για το τι θα συμβεί και πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Ο Αστέρης Σταματάκης έχει βρεθεί αντιμέτωπος με την κατηγορία του φόνου του Πέτρου Βρουλάκη, ένα γεγονός που "τάραξε τα νερά" στην τοπική κοινωνία της Κρήτης. Ενώ οι περισσότεροι πιστεύουν στην ενοχή του, ο ίδιος δεν έχει παραδεχτεί ακόμα ότι ήθελε να σκοτώσει τον Πέτρο, αλλά ο, τι έγινε, έγινε τυχαία και κατά την διάρκεια της συμπλοκής τους.

Πριν από λίγη ώρα, ο Θανάσης Πατριαρχέας δημοσίευσε δυο σχετικές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στα Instagram, δείχνοντας αποκλειστικά πλάνα από την πολυαναμενόμενη δίκη του Αστέρη. Ο ίδιος ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με τους συμπρωταγωνιστές του και το φανατικό κοινό της δραματικής τηλεοπτικής σειράς να ανυπομονεί για την προβολή του συγκεκριμένου επεισοδίου.

Μάλιστα, ο ηθοποιός έγραψε στην ανάρτησή του: «Η ώρα που όλοι περιμέναμε»

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved