Survivor: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και οι εντάσεις στο Συμβούλιο!
Media

Survivor: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και οι εντάσεις στο Συμβούλιο!

Survivor: Στο σημερινό επεισόδιο και μετά την ήττα των Μπλε στον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, εκείνοι έπρεπε να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους για αποχώρηση. 

Μετά από την αλλαγή των ομάδων, είδαμε ότι τόσο η ομάδα των Διασήμων, όσο και η ομάδα των Μαχητών είναι αρκετά "μουδιασμένοι", μιας και προσπαθούν ακόμα να διαχειριστούν την νέα κατάσταση.

Στον σημερινό απαιτητικό στίβο μάχης, είδαμε ότι οι Κόκκινοι κέρδισαν τον δεύτερο αγώνα ασυλίας, με τους ίδιους να δηλώνουν χαρούμενοι, όχι μόνο επειδή δεν θα ήταν αναγκασμένοι να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους, αλλά και επειδή κατάφεραν να αποδείξουν το πόσο δυνατοί είναι, σε αγωνιστικό επίπεδο. Ο Άρης Σοϊλέδης κέρδισε την ατομική ασυλία για τους Μαχητές, ο οποίος θα έπρεπε, με την σειρά του, να υποδείξει έναν συμπαίκτη του προς αποχώρηση.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Στο συμβούλιο του νησιού, οι εντάσεις φυσικά δεν έλειψαν. Η σχέση Σοφιάννας- Ασημίνας ,έχουμε δει ότι έχει δοκιμαστεί αρκετά, μετά την αλλαγή των ομάδων. Η Σοφιάννα έχει δηλώσει ότι δεν μπορεί με τίποτα να ερμηνεύσει την συμπεριφορά την πρώην συμπαίκτριάς της, η οποία φέρεται πολύ εγωιστικά και σαν να μην ήταν ποτέ φίλες. Επίσης, δεν μπορεί να δεχτεί αυτό που κάνει με την Σταυρούλα, η οποία στο παρελθόν της είχε φερθεί πολύ άσχημα.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Από την άλλη, η Μυριέλλα γέλασε την ώρα που μιλούσε ο Σπύρος Μαρτίκας για το θέμα ότι η τύχη ήταν εκείνη που ευνόησε τους Διασήμους και έτσι κέρδισαν τον αγώνα. Ο Σπύρος, εκείνη την στιγμή είπε: «Η Μυριέλλα δεν φημίζεται για τη σοβαρότητά της στα συμβούλια γενικότερα»

Δείτε το σχετικό βιντεο παρακάτω:

Για το θέμα της τύχης μίλησε και ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος είπε ότι δεν αμφισβητεί την ικανότητα των Διασήμων, αλλά η τύχη ήταν εκείνη που τους ευνόησε επίσης. Ο Απόστολος Ρουβάς και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δεν μπορούσαν να δεχτούν όλα αυτά που ακούστηκαν, ανεβάζοντας τους τόνους στο συμβούλιο του νησιού.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Μετά από όλα όσα συζητήθηκαν στο συμβούλιο, σειρά είχε η ψηφοφορία, με τους Μαχητές να βρίσκονται στην δύσκολη θέση να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους. Από την διαδικασία της κάλπης, το αποτέλεσμα έδειξε τον Τάκη Καραγκούνια ως τον δεύτερο υποψήφιο, μαζί με τον Ανδρέα Ματθαιακάκη από την ομάδα των Διασήμων.

Δείτε το βίντεο με την ψηφοφορία των Μαχητών παρακάτω:

Στη συνέχεια, ο Άρης Σοϊλέδης υπέδειξε τον Σπύρο Μαρτίκα ως τον δεύτερο υποψήφιο για αποχώρηση. Ο ίδιος είπε ότι νιώθει δυσάρεστα για αυτό, διότι ο Σπύρος, τις τελευταίες μέρες έχει φέρει πολλές νίκες στην ομάδα των Μαχητών, αλλά θέλει να βλέπει το θέμα σε συνολικό επίπεδο.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Ο Γιώργος Κατσαούνης, που ήταν ο νικητής της ατομικής ασυλίας των Κόκκινων υπέδειξε την Μυριέλλα Κουρεντή ως την δεύτερη υποψήφια από την ομάδα του για αποχώρηση. Ο ίδιος είπε ότι ψηφίζει καθαρά αγωνιστικά και χωρίς κανένα άλλο κριτήριο, μιας και είπε ότι μόνο η μαχητικότητα ενός παίκτη τον ενδιαφέρει.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Η Μυριέλλα Κουρεντή, ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Ανδρέας Ματθαιακάκης και ο Σπύρος Μαρτίκας είναι οι τέσσερις υποψήφιοι για αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved