Πάτρα: Ραγδαίες οι εξελίξεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας - Η αστυνομία έχει φτάσει σε συμπεράσματα
Media

Πάτρα: Ραγδαίες οι εξελίξεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας - Η αστυνομία έχει φτάσει σε συμπεράσματα

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το Πανελλήνιο την υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα, όσο η έρευνα του Ανθρωποκτονιών συνεχίζεται.

Σύμφωνα με την εκπομπή, «Κοινωνία ώρα mega», μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί το πόρισμα που αφορά στα αίτια θανάτου της Μαλένας, ενώ διασταυρώνονται και τα στοιχεία για τα αίτια θανάτου της μικρής Ίριδας.

Τα στόματα έχουν «ανοίξει» και οι έρευνες στρέφονται και στην συμπεριφορά της Τζωρτζίνας όσο ήταν στο κέντρο ειδικής αγωγής, καθώς όταν βρισκόταν εκεί ήταν χαμογελαστή ενώ με την παρουσία της μητέρας της έμοιαζε φοβισμένη. Επιπλέον, διερευνώνται οι μώλωπες στο δέρμα της Τζωρτζίνας αλλά στο μικροσκόπιο μπαίνει και το τασάκι με τα τσιγάρα που κατάπιε το παιδί σε μικρότερη ηλικία.

«Είναι ευαίσθητο το θέμα και να έχουν βγει τόσες πληροφορίες και να μην έχουν επισπευσθεί οι διαδικασίες από την ιατροδικαστική κοινότητα και την αστυνομία. Σε αντίστοιχες περιπτώσεις θα είχε γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου, πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία. Πώς είναι δυνατόν να έχει καταπιεί ένα παιδί γόπα, και να μην έχει παρέμβει η Εισαγγελία Ανηλίκων τότε; Είναι δεδομένο ότι κάποιος τα έχει κάνει αυτά τα πράγματα στα παιδάκια», δήλωσε ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης.

«Όλη η Ελλάδα είναι παρά πόδας με την υπόθεση. Μέχρι τέλος της εβδομάδας θα έχει διαλευκανθεί. Η αστυνομία κάνει υπεύθυνη δουλειά, έχουμε φτάσει σε συμπέρασμα, χωρίς να τρέχουμε. Μαζεύουμε τα στοιχεία και τα τεκμηριώνουμε. Ας έχουμε λίγη υπομονή, έως το τέλος της βδομάδας θα υπάρξουν τα πρώτα απτά αποτελέσματα», τόνισε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας.

Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved