Survivor: Στα χαρακώματα Σοϊλέδης-Καραγκούνιας κι Ασημίνα-Σοφιάννα! Οι βαριές κουβέντες και τα νεύρα
Media

Survivor: Στα χαρακώματα Σοϊλέδης-Καραγκούνιας κι Ασημίνα-Σοφιάννα! Οι βαριές κουβέντες και τα νεύρα

Survivor: Μετά τη χθεσινή ψηφοφορία των Μπλε κατά την οποία οι Μαχητές έβγαλαν υποψήφιους τον Τάκη και τον Μαρτίκα ενώ βγήκε υποψήφια και η Μυριέλλα από τους Κόκκινους, άρχισαν τα όργανα!

Ο Τάκης Καραγκούνιας κατηγόρησε τον Άρη Σοϊλέδη ότι έκανε κάτι τελείως πονηρό πίσω από την πλάτη του επειδή ο ποδοσφαιριστής ήταν εκείνος που έβγαλε στον τάκο τον μισθοφόρο.,

«Αυτό που έκανε ήταν ό,τι πιο πονηρό και με λέει ψεύτη» είπε ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος από τον πρώτο αγώνα ασυλίας βγάζει διαρκώς παράπονο και έχει έρθει σε κόντρα σχεδόν με όλους τους παίκτες. Ο Τάκης κατηγόρησε για ανήθικη συμπεριφορά τον συμπαίκτη του.

Από την πλευρά του ο Άρης δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος με τα όσα γίνονται, αφού ξεκαθάρισε πλέον ότι δεν μπορεί να είναι κοντά με έναν τέτοιο άνθρωπο, με τον οποίο δεν μπορεί ούτε να κουβεντιάσει, ούτε να συνεννοηθεί. Ο Άρης Σοϊλέδης του είπε: «Τα παίρνεις όπως τα θέλεις εσύ… Δεν αντέχω άλλο να είμαι με έναν άνθρωπο που είναι 45 χρονών, 49 χρονών και δεν μπορώ να συνεννοηθώ…»!

Ένα άλλο μέτωπο όμως που βρίσκεται σε εξέλιξη είναι αυτό της Ασημίνας με τη Σοφιάννα οι οποίες μετά την αλλαγή των ομάδων φαίνεται να έχουν απομακρυνθεί πολύ παρ' όλο που όταν ήταν μαζί στην καλύβα των Μπλε ήταν κολλητές. "Με έχει στενοχωρήσει η Σοφιάννα" παραδέχτηκε μιλώντας με τη Ναυσικά η Ασημίνα.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved