Survivor spoiler: Αυτό είναι το απόλυτο φαβορί για να αποχωρήσει
Media

Survivor spoiler: Αυτό είναι το απόλυτο φαβορί για να αποχωρήσει

Survivor spoiler: Τέσσερις οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ένας όμως θα φύγει οριστικά από το παιχνίδι και τον Άγιο Δομίνικο!

Στο επεισόδιο της Κυριακής είδαμε η νέα ομάδα των Διασήμων να χάνει και το όνομα του παίκτη ο οποίος και θα ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν εκείνο του Ανδρέα Ματθαιακάκη. Οι περισσότεροι Κόκκινοι τον ψήφισαν, γιατί εκείνος έχει τραυματιστεί σοβαρά στη μέση του και δεν μπορεί τον τελευταίο καιρό να λαμβάνει μέρος στα αγωνίσματα.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, οι Κόκκινοι κέρδισαν τον δεύτερο αγώνα ασυλίας, με τους ίδιους να δηλώνουν χαρούμενοι, όχι μόνο επειδή δεν θα ήταν αναγκασμένοι να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους, αλλά και επειδή κατάφεραν να αποδείξουν το πόσο δυνατοί είναι, σε αγωνιστικό επίπεδο. Ο Άρης Σοϊλέδης κέρδισε την ατομική ασυλία για τους Μαχητές, ο οποίος θα έπρεπε, με την σειρά του, να υποδείξει έναν συμπαίκτη του προς αποχώρηση.

Η μπλε ομάδα έδειξε ως δεύτερο υποψήφιο τον Τάκη Καραγκούνια!

Ο Γιώργος Κατσαούνης, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία για την κόκκινη ομάδα, ψήφισε ως τρίτη υποψήφια την Μυριέλλα Κουρεντή ενώ αντίστοιχα ο Άρης Σοϊλέδης έβγαλε στον τάκο τον Σπύρο Μαρτίκα.

Η Μυριέλλα Κουρεντή, ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Ανδρέας Ματθαιακάκης και ο Σπύρος Μαρτίκας είναι οι τέσσερις υποψήφιοι για αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα και… σύμφωνα με τα spoilers αυτός που φεύγει είναι…

Δες την παρακάτω gallery!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved