Η Γη της Ελιάς: Αγωνία για τον Ισίδωρο! Παθαίνει καρδιακό επεισόδιο!
Media

Η Γη της Ελιάς: Αγωνία για τον Ισίδωρο! Παθαίνει καρδιακό επεισόδιο!

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης δεν μπορεί να αποδεχθεί τη σχέση του Νικήτα με τη Μυρτάλη και χάνει, ακόμη μία φορά, τον έλεγχο. 

Παράλληλα, η μέρα για την πολύκροτη δίκη του Φίλιππου φτάνει, ενώ η Αναστασία μπαίνει, στο σπίτι του Ισίδωρου και τον βρίσκει αναίσθητο στο πάτωμα.

Η Αθηνά, αφότου επέστρεψε στη Μάνη, ενημερώνει τον Ιάκωβο σχετικά με τις υποψίες της Μαρίας απέναντι στον Δημήτρη και στην Κατερίνα και κατά πόσο εκείνη είναι όντως
η πραγματική μητέρα του. Έκτότε ο ισχυρός άντρας θορυβείται και αναθέτει σε έναν ιδιωτικό ερευνητή να ψάξει τη σχέση τους. Σύντομα μάλιστα, μαθαίνει ότι οι δυο τους δεν συνδέονται συγγενικά και γίνεται έξω φρενών. Τόσο που επικοινωνεί με τον Δημήτρη και τον ρωτάει πότε μπορούν να μιλήσουν για κάτι σημαντικό.
Εκείνος, ανυποψίαστος, κανονίζει τη συνάντηση με τον Ιάκωβο και βλέπει ένα άλλο πρόσωπό του. Ο Ιάκωβος του αποκαλύπτει ότι ξέρει τα πάντα για εκείνον και την Κατερίνα και, υπό την απειλή όπλου, ζητάει να του επιστρέψει επιτόπου τα χρήματά του προκειμένου να μην τον πυροβολήσει στο κεφάλι.

Ο Δημήτρης, μην έχοντας άλλη επιλογή, αναγκάζεται να υπακούσει στην εντολή του.
Παράλληλα, ο Αλέξης δεν μπορεί να αποδεχθεί τη σχέση του ετεροθαλούς αδελφού του, του Νικήτα, με τη Μυρτάλη και αρχίζει να παρακολουθεί την κάθε κίνησή του μέχρις ότου τον πετύχει μόνο του. Αυτή η στιγμή έρχεται και, αφού σιγουρεύεται ότι απουσιάζει η κοπέλα, τον κατηγορεί για προδοσία. Ο Νικήτας πανικοβάλλεται με το ξέσπασμα του Αλέξη και προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Αλλά μάταια.

Εκείνος βγάζει ένα μαχαίρι και του κόβει τον λαιμό. Ο Νικήτας κείτεται νεκρός στο πάτωμα. Λίγη ώρα μετά, η Μυρτάλη επιστρέφει στο σπίτι και αντικρίζει τον Νικήτα μέσα στα αίματα και ουρλιάζει. Η ίδια καλεί αμέσως την Αστυνομία για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, ενώ υποψιάζεται τον Αλέξη. Συγχρόνως, εκείνος και η μητέρα του, η Μαργαρίτα, καταθέτουν στον αστυνόμο Κουράκο.

Ξεκινάει η πολύκροτη δίκη του Φίλιππου!

Ο Λυκούργος, ενώ προετοιμάζεται πυρετωδώς για την επικείμενη δίκη του Φίλιππου, καλείται να αντιμετωπίσει την επανεμφάνιση της Μέλπως, η οποία πηγαίνει να μείνει στο σπίτι του. Έκτοτε ο άντρας προσπαθεί να το πει στη Χάιδω, αλλά δεν βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία, κινδυνεύοντας να παρεξηγηθεί μαζί της.
Εν τω μεταξύ, η δίκη του Φίλιππου φτάνει και όλη η Αρεόπολη είναι ανάστατη. Την πρώτη ημέρα, καταθέτουν οι μάρτυρες κατηγορίας εναντίον του Φίλιππου Στεφανέα. Ο Στέφανος είναι ο πρώτος μάρτυρας και στην κατάθεση του δεν κρύβει το μένος του για τον Φίλιππο, ο οποίος παραλίγο να του αφαιρέσει τη ζωή. Στη συνέχεια, ο Στάθης κρατάει πιο ήπια στάση και αφήνει τον Λυκούργο, ως συνήγορο υπεράσπισης, να τον καθοδηγήσει.

Το ίδιο γίνεται και με την κατάθεση της Βασιλικής, η οποία μιλάει μέσα από την καρδιά της για τον νεαρό άντρα, προκαλώντας τις αντιδράσεις της Αρετής. Η επόμενη μέρα στο δικαστήριο βρίσκει τον Ιάκωβο, τον Μάνο και τη Μαργαρίτα να καταθέτουν υπέρ του Φίλιππου και να φωτίζουν πτυχές του χαρακτήρα και της συναισθηματικής του κατάστασης την εποχή .του συμβάντος. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Ισίδωρος νιώθει δυσφορία και καλεί την Αντιγόνη, η οποία πηγαίνει στο σπίτι του για να του παράσχει βοήθεια. Στη συνέχεια, τη βεβαιώνει ότι είναι καλά και την προτρέπει να επιστρέψει στο ιατρείο της για να συνεχίσει τη δουλειά της. Λίγη
ώρα μετά, όμως, η Αναστασία μπαίνει στο σπίτι του άντρα για να του αφήσει φαγητό και τον βρίσκει αναίσθητο στο πάτωμα. Ενημερώνει την Αντιγόνη κι εκείνη διαπιστώνει ότι έχει πάθει καρδιακό επεισόδιο, οπότε καλεί αμέσως ένα ασθενοφόρο προκειμένου να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Η Ιουλία και η Μυρτάλη επιστρέφουν από τη Θεσσαλονίκη, αλλά η δυσάρεστη εξέλιξη με την υγεία του Ισίδωρου τις αναγκάζει να
πάνε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, καθώς αγωνιούν!

Πηγή: My TV

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved